Zavřít reklamu

Mac mini je v mnoha případech neoprávněně nedoceněným strojem, který má ale relativně velký potenciál. Ve společnosti Satechi jsou si tohoto potenciálu velmi dobře vědomi, proto dnes firma přišla s novým užitečným doplňkem, určeným především profesionálním uživatelům. Jedná se o stojánek a rozbočovač v jednom, který nejenom skvěle vypadá, ale umí Mac mini podle slov svých tvůrců proměnit ve skvělou pracovní stanici.

Firma Satechi má na kontě nespočet užitečných doplňků, příslušenství a periferií nejen pro Mac. Nejnovější stojánek a rozbočovač s USB-C konektivitou má majitelům Maců mini usnadnit život, ušetřit místo na pracovním stole a zefektivnit pracovní postupy. Jedná se o první produkt tohoto typu, které Satechi zařazuje do svého portfolia. K Macu mini se stojánek Satechi připojí za pomoci USB-C kabelu na zadní straně. Na přední straně stojánku se pak nachází hned sedm pohodlně dosažitelných portů s rozličným využitím.

Stojánek a rozbočovač Satechi je opatřen jedním datovým USB-C portem s přenosovou rychlostí až 5 Gbps, třemi USB-A 3.0 porty s přenosovou rychlostí až 5 Gbps, čtečkou SD karet, čtečka microSD karet (přenosová rychlost až 104 Mbps) a 3,5mm sluchátkovým jackem. Váha stojánku činí necelých 300 gramů.

Stojánek je dále vybaven také integrovanými otvory pro odvětrávání, takže Macu mini nehrozí přehřátí ani v případě připojení k více periferiím najednou. Jak můžete vidět ve fotogalerii k článku, je možné vzájemně zkombinovat několik stojánků a počítačů, čímž lze vytvořit opravdu působivou pracovní stanici. Cena stojánku činí v přepočtu zhruba 1850 korun, což je relativně příjemná částka. Zatím není jisté, kdy (a zda) budou nový stojánek a rozbočovač Satechi nabízet také tuzemští prodejci, na webu SatechiAmazonu už je ale k sehnání.

Dnes nejčtenější

.