Zavřít reklamu

Ač jsme poslední dobou informovali spíše o střílečkách a adventurách, jednou za čas každého pořádného hráče přepadne chuť na nějaké to RPG. Naštěstí se na trhu sem tam objeví kvalitní online hra na hrdiny, která není plná mikrotransakcí a hráč si ji může užít jak sám, tak ve skupině. Stejný nápad měli konec konců také vývojáři ze Square Enix, kteří přispěchali s pozoruhodným a na mobilní hru poměrně ambiciózním MMORPG Fantasy Earth Genesis, jenž se brzy podívá i na iOS.

Pokud jste někdy toužili po masivní hře na hrdiny, kde vás nikdo nebude nutit hrát týmově, ale zároveň si můžete dle libosti užít i bitvy ve více hráčů, Fantasy Earth Genesis by mohlo být přesně pro vás. Jediným vaším úkolem bude totiž rozšířit své království, čehož docílíte pomocí speciálních krystalických věží, a následně jej ubránit před nájezdníky. Nebude chybět výběr až ze tří různých království, spousty povolání a schopností, které budete moci v bitvě využít. Samozřejmě je na vás, abyste postavili obranné valy a zabránily útočníkům obsadit vaši zemi. Zda pojedete spíše na vlastní pěst, nebo se spojíte s ostatními hráči je na vás. Věřte však, že masivní bitvy obsáhnou až 100 unikátních hráčů, což by mohlo potenciálně zamíchat karty ve váš neprospěch.

Uvidíme, zda se tento reboot oblíbené hry z roku 2006 povede. Ostatně, Square Enix tuto značku tehdy uložil k ledu a dnes je pomalu na čase ji znovu oživit. Hra vyšla již před rokem v Japonsku a byť získala poměrně smíšené recenze, stále je mezi hráči oblíbená. Pokud tedy holdujete masivním bojům, vyžíváte se v propracovaných RPG a ve světě online her jste jako doma, Fantasy Earth Genesis je přesně pro vás. Pro předběžnou registraci stačí zamířit na oficiální stránky, kde si můžete vybrat platformu a sledovat dění okolo vývoje. Titul bude samozřejmě zdarma s kosmetickými mikrotransakcemi, které by neměly negativně ovlivňovat průběh hry.

Dnes nejčtenější

.