Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Severed

Ve hře Severed se zhostíte role jednorukého bojovníka Saši, který se se svým mečem nachází na nepředstavitelné cestě. Vaším úkolem bude probojovat se skrze řadu nepřátel, uprchnout z děsu plného světa a úspěšně najít svou rodinu.

Sheeping Around

Je krásný slunečný den, na pastvě se pase několik ovcí a všude panuje až podezřele velký klid. Na zmiňované ovce má totiž spadeno zlý vlk, avšak musí si dát pozor, jelikož mu v cestě stojí pastevecký pes. Ve hře Sheeping Around si můžete vybrat, zdali chcete hrát za psa či vlka, přičemž největší důraz budete muset dát na co možná nejlepší taktiku.

Project Pricing

Pokud vlastníte podnik, který vyrábí určité produkty, jistě jste si již nejednou lámali hlavu se správným nastavením jejich cen. S tímto problémem by vám měla spolehlivě pomoci aplikace Project Pricing, do které stačí zadat určité hodnoty a appka vám vypočítá správnou cenu, při které dojde k adekvátnímu zisku.

Tipster – Easy Tip Calculator

Lámete si často hlavu s tím, kolik byste měli například v restauraci nechat spropitné? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste si měli stáhnout aplikaci Tipster – Easy Tip Calculator. Jednoduše stačí zadat celkovou částku a appka vám již výši spropitného nabídne sama.

Remote, Mouse & Keyboard Pro

Aplikace Remote, Mouse & Keyboard Pro slouží pro pohodlné ovládání vašeho Macu skrze iPhone či iPad. S pomocí této appky můžete totiž ovládat multimédia, měnit hlasitost, ovládat kurzor a taktéž dostanete k dispozici klávesnici, díky čemuž můžete ovládat váš jablečný počítač například z pohovky nebo postele.

AudioWizards

Ve hře AudioWizards se budete spoléhat především na váš sluch. Z názvu je taktéž patrné, že se vžijete do role kouzelníka, který bude muset pomocí zvuků a různých elementů porážet ta nejrůznější monstra. Abyste však na vše nebyli sami, bude vás doprovázet váš mentor Saundaman.

Calendarium – About this Day

Stažením apliakce Calendarium – About this Day získáte perfektní studnici informací, která vás toho naučí skutečně hodně. Každý den vám totiž appka zobrazí důležité chvíle z minulosti, které se staly právě v den, ve který se na ně díváte.

Dnes nejčtenější

.