Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud sháníte nějaký nový produkt od Applu, vaše peněženka oprávněně začíná plakat. O to horší je to ještě u studentů, kteří si často nová zařízení od jablečné společnosti dovolit nemohou. Nikde ale není napsáno, že když si chcete koupit Mac či iPhone, tak musíte mít nutně takový, který nebyl nikdy vybalen z krabičky a jsou na něm ještě nalepené fólie. Mnoho jablečných zařízení funguje naprosto bez problémů i po dobu několika let, tak proč toho nevyužít?

Nejen studenti, ale i ostatní lidé, kteří nechtějí za nový iPhone či Mac dávat desítky tisíc korun, mohou využít speciálních nabídek různých společností, které nabízí použité produkty od Applu. Většina těchto společností prodává použité iPhony ve třech kategoriích – A, B a C. První kategorie s označením A je přiřazována produktům, které jsou používané, ale nejde to na nich vidět – a když už ano, tak naprosto minimálně. Kategorie B je poté určena zařízením, u kterých můžete pozorovat klasické známky poškození používáním, tedy lehké škrábance, či vlásečnicové škrábance na displeji. Písmenem C už jsou poté označena zařízení, která jsou výrazně poškozené, ale 100% funkční. Samozřejmě se kategorie odráží také na cenovce, kdy A je nejdražší a C pochopitelně nejlevnější.

Jedna z takových společností, která prodej použitých Apple produktů nabízí, je společnost MacPodpora. Ta se při prodeji použitých zařízení zaměřuje na 100% funkčnost – před prodejem provádí 91 různých testů, pomocí kterých zjistí, zdali je zařízení v naprostém pořádku. Za 100% funkčností si společnost stojí, což potvrzuje i dvouletá smluvní záruka. Všechny prodávané použité Macy jsou tedy před prodejem otestovány a prověřeny. Často se můžete také setkat s tím, že při prodeji použitých zařízení společnosti prodávají pouze telefon. U MacPodpory navíc získáte ke kupovanému zařízení většinou i veškeré originální příslušenství v ceně. Pokud tedy hledáte společnost, od které si můžete zakoupit použitý Mac nebo iPhone, tak je MacPodpora to pravé ořechové.

Dnes nejčtenější

.