Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Koupě nového Macu nebyla dlouho výhodnější. Na iStores.sk totiž nyní můžete získat k vybraným Macům bonus ve formě 100 € na další nákup, což se rozhodně vyplatí. Pokud vás tedy nové jablíčko lákalo, nyní jej lze získat skutečně výhodně. 

Akce na 100 € bonus k nákupu platí na MacBooky Pro, iMacy a Macy mini osazené procesory Intel, které jsou mez uživateli stále velmi oblíbené díky velmi dobrému výkonu i bezproblémové kompatibilitě aplikací. Do starého železa tedy tyto stroje v žádném případě zatím nepatří. Pokud pak nemáte dostatek peněz na klasickou koupi, využít můžete i prodeje na splátky.

PR-Mac-bonus-do-textu

Nový Mac si můžete vhledem k pandemické situaci objednat přes eshop iStores.sk s tím, že vám jej obchod zašle s dopravou zdarma. Tu lze totiž využít při nákupu nad 50 €, což nový Mac rozhodně je. Pokud vás pak láká spíše osobní vyzvednutí, můžete jej využít na některé ze slovenských poboček s tím, že pokud je objednaný Mac na prodejně skladem, bude na ní k vyzvednutí nachystán už do 60 minut od vytvoření objednávky. 

Více informací o akci naleznete zde

Dnes nejčtenější

.