Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad koupí nového iPhonu? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Pokud si jej totiž chcete koupit u iStores.sk, je nyní naprosto ideální doba na nákup, protože jej můžete získat s parádními bonusy a to jak v případě českého, tak i slovenského zastoupení iStores. 

V případě České republiky se můžete u iStores těšit na výkupní bonus až ve výši 2000 Kč v závislosti na vámi zvoleném modelu iPhonu. Na bonus budete mít nárok v případě, že se nový telefon rozhodnete koupit na protiúčet za váš starý telefon či jinou elektroniku. Právě k její hodnotě totiž prodejce bonus přičte a vy díky tomu ušetříte na novém iPhonu nemalé peníze, což rozhodně potěší – tím spíš, když se rozloučíte se starým modelem snadno, rychle a výhodně. 

iPhone 12 Pro Max

Pokud žijete na Slovensku a nad nákupem nového iPhonu přemýšlíte, i vy jej můžete samozřejmě zakoupit na protiúčet s tím rozdílem, že bonus ve výší 50 euro vám připadne i v případě, že jej koupíte “na přímo”. Tento bonus se navíc neodečte z ceny nového telefonu, ale budete jej moci využít při dalším nákupu u iStores, což je rozhodně super. 

V obou zemích můžete navíc nyní využít nákupy na splátky s 0% navýšením a bez akontace. Na vysněný iPhone tedy nyní dosáhne takřka každý.

Akci českého iStores naleznete zde

Akci slovenského iStores naleznete zde

Dnes nejčtenější

.