Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jak už to bývá na Halloween zvykem, tak i letos si pro naše čtenáře připravila společnost iMyFone speciální akci. Minulý rok jste mohli získat některé programy zdarma, anebo s výraznou slevou, avšak letos jsme se posunuli ještě dál. Na letošní Halloween si společnost iMyFone připravila v rámci speciální akce možnost vyhrát zbrusu nový iPhone 11 naprosto zdarma pro jednoho šťastlivce. Pokud se na vás štěstí neusměje, tak se rozhodně nemusíte zlobit – kromě iPhonu 11 si společnost iMyFone připravila pro další šťastlivce 20 kopií programu Fixppo naprosto zdarma. Pokud se chcete dozvědět více o tom, jak se můžete do soutěže připojit, tak určitě dočtěte tento článek až do konce.

Jak se připojit do soutěže o iPhone 11 a 20 kopií programu Fixppo?

Celý postup je připojení se do soutěže je velice jednoduchý. Nejprve přejděte na stránku halloweenové akce od iMyFone, kde sdílejte halloweenský příspěvek na jednu ze sociálních sítí, které jsou k dispozici – Facebook, Twitter anebo Reddit. Jakmile tak učiníte, tak do příslušného políčka zadejte e-mailovou adresu. Poté už jen stačí, abyste vyčkali a doufali, že zrovna vy budete mezi výherci.

Hlavní výhra je zbrusu nový iPhone 11 a pro dalších 20 uživatelů je k dispozici celkem 20 kopií programu Fixppo. Berte na vědomí, že celá soutěž trvá pouze do 8. listopadu, a proto byste si měli se sdílením určitě pospíšit. Kdo by přece nechtěl iPhone 11 zadarmo, no ne?

K čemu slouží program Fixppo?

Fixppo je skvělý program, díky kterého můžete jednoduše pomocí pár kliknutí oživit váš nefunkční iPhone. Všechny problémy spojené s iPhonem můžete vyřešit doma bez nutnosti navštěvovat autorizovaný servis Apple. Pokud už jste se někdy setkali a nebo pokud se nedejbože někdy setkáte s problémy, jako je například zaseknutí na Apple logu, černá obrazovka, selhání aktualizace či zapomenutí hesla, tak je Fixppo přesně to, co hledáte. Fixppo se totiž vždy za každou cenu pokusí váš iPhone oživit, ať se děje, co se děje.

imyfone fixppo

Obnovení bez ztráty dat

Obnovit systém iOS umí iTunes a dokonce i kdejaký jiný program, avšak většina z nás má v iPhonu určitě uložená data, o které nechce přijít. Fixppo se vždy na prvním místě pokusí o to, aby váš telefon opravil bez ztráty dat. K dispozici jsou dva módy, kdy první z nich je standardní mód, pomocí kterého vyřešíte všechny jednoduché problémy, které se projevují například černou obrazovkou či zaseknutím zařízení. Ve všech těchto případech nepřijdete o data. Pokud se však jedná o nějaký horší problém, kdy iPhone například nejde zapnout a nebo nereaguje, tak se aktivuje pokročilý mód. V tomto případě se s daty ale bohužel budete muset rozloučit. Pořád si ale myslím, že je lepší získat zařízení zpět bez dat, než ho nezískat vůbec.

imyfone fixppo

Dnes nejčtenější

.