Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PoketoRoketo

Ve hře PoketoRoketo budete ovládat vesmírnou raketu, s kterou budete muset čelit nekonečnému množství překážek. Ty budete muset doslova ničit, avšak aby to nebylo tak jednoduché, budete se muset mít na pozoru, aby se vám náhodou nepřehřály vaše zbraně.

Breathing Zone

Aplikace Breathing Zone nabízí celou řadu těch nejrůznějších dechových cvičení, díky kterým můžete vcelku spolehlivě zahnat pocit úzkosti. Aplikace jako taková dokonce umí komunikovat s nativní aplikací Zdraví, v které následně najdete počet splněných cvičení.

PXL – mosaic art

S pomocí aplikace PXL – mosaic art získáte možnost tvořit z vašich fotografií perfektní mozaiky, které na první pohled zaujmou svým vzhledem a vysokým rozlišením. Aplikaci ocení především ti uživatelé, kteří si rádi uchovávají nejrůznější vzpomínky právě v podobě mozaiek.

Coffee & cigarettes

V dnešní době je stále spoustu lidí, kteří jsou závislí na cigaretách. Pokud se řadíte do skupiny lidí, kteří si nedokáží představit život bez ranní kávy s cigaretou, avšak stále byste rádi s kouřením přestali, možná by vás mohla zaujmout aplikace Coffee & cigarettes. Ta si totiž zakládá na tom, že pokud máte přehled o vašich zlozvycích, dokážete na nich lépe zapracovat. Do této aplikace si tedy zapisujete každou vykouřenou cigaretu a vypitou kávu, díky čemuž si v budoucnu můžete říct, že byste to skutečně měli omezit.

Measuring Tape

Aplikace Measuring Tape slouží pro měření vzdálenosti od bodu A do bodu B. Pro to využívá lokalizaci pomocí GPS a měřit by měla s co největší přesností. Aplikace se dá použít pro měření větších vzdáleností, mezi kterými mohou například být rozměry fotbalových hřišť a podobně.

Measuring Tape

Mindfulness for Children

Aplikace Mindfulness for Children cílí především na rodiny s dětmi, které mají zájem o navození rodinné pohody skrze meditaci. Pomocí této appky by se vaše děti měly naučit základům meditace, díky čemuž si taktéž zlepší své soustředění a budou se posléze daleko lépe učit.

VTNE – Veterinary Exam Tests

Zvířata jsou nerozlučitelnou součástí našich životů. Pokud se i vy řadíte mezi milovníky zvířat, nebo dokonce studujete veterinu, rozhodně byste neměli přehlédnout aplikaci VTNE – Veterinary Exam Tests. Tato aplikace by vás totiž měla plně připravit na VTNE test, kterým se ve Spojených státech amerických vyznačuje každý veterinář.

Dnes nejčtenější

.