Zavřít reklamu

Jen málokdy se stává, že se jen tak někdo rozhodne druhým udělat radost a obšťastní je nějakým tím dárkem. Většinou si lidé zkrátka hledí svého, nebo dělají dobré skutky jen kvůli osobnímu prospěchu. Toho si byl vědom také slavný YouTuber ZHC, jenž se může na svém kanále chlubit 3.12 miliony odběrateli. Jednoho krásného dne ho napadlo, že ostatním zlepší den, a tak nakoupil jedenáct kusů nejnovějšího iPhonu 11. Nikoliv však pro sebe, ale pro náhodné kolemjdoucí, jimž následně telefony nabízel.

Pokud věříte v karmu nebo máte zkrátka rádi pocit, když někomu vykouzlíte úsměv na tváři, jistě čas od času někoho potěšíte malým dárkem. Umělec ZHC, jenž mimo jiné také natáčí videa na YouTube kde následně prezentuje své výtvory, ale pojem „dobrý skutek“ povýšil na zcela novou úroveň. Chtěl několika náhodným lidem zpříjemnit den, a tak se vydal do Apple Storu, aby nakoupil jedenáct kusů nejnovějšího jablečného telefonu. Těch musel navštívit rovnou několik, protože z důvodu potenciálního nelegálního přeprodeje umožňují koupit jablečné obchody pouze dva kusy na osobu. Nejednalo se však o běžné rozdávání soutěžních věcí, na které jsme na YouTube zvyklí. Místo toho využil ZHC svůj talent k uměleckému nadesignování každého telefonu.

K nabarvení zadní strany iPhonu využil zejména spreje a fixy, čímž pokaždé docílil unikátní kombinace. Ta by případné zájemce běžně vyšla na pořádné jmění, a tak se šťastlivci dočkali nejen nového telefonu, ale také po designové stránce jedinečného kusu zařízení, jež jen tak někdo nemá. Celé své počínání ZHC zachytil na svém videu, kde náhodným kolemjdoucím pokládá jednoduché otázky a za správnou odpověď jim do ruky vloží krabičku se zcela novým iPhonem 11. Víte například, kolik je 3 + 5, nebo jaké je první písmeno abecedy? Většina z oslovených lidí naštěstí dokázala na záludné hádanky odpovědět a slíbená odměna jim vykouzlila úsměv na tváři. Je hezké vidět, že se i v dnešní době najdou tak pozitivní  YouTubeři, kteří mají publiku stále co předat. Uvidíme, s čím ZHC přijde příště, ale rozhodně bychom se měli připravit na to, že to bude šílené a originální. V dobrém slova smyslu, samozřejmě.

Dnes nejčtenější

.