Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

5coins
5coins je aplikací, která vám přehledně zodpoví otázku, jak moc utrácíte své peníze. 5coins je prostou aplikací pro monitorování vašich denních výdajů. 5coins není zbytečně přeplácanou aplikací, ve které se ztrácíte v jednotlivých funkcích, zaměřuje se pouze na vaše výdaje. 5coins podporuje iCloud.

[appbox appstore id572886919 oldprice=“1,99€“]

Wireless Drive
Wireless Drive je jednoduchou a užitečnou aplikací, která převede vaše soubory mezi vaším iOS zařízením a počítačem, což funguje přes WiFi. Převádějte své soubory bez limitů. Aplikace podporuje všechny možné formáty.

[appbox appstore id569832333 oldprice=“6,99€“]

Awesome Lists
Máte rádi různé seznamy a preferujete mít je neustále u sebe? Awesome Lists vám v tomto směru rozhodně pomůže. Tato aplikace představuje prosté a elegantní řešení pro vytváření různorodých seznamů. Vytvořte si barevné a zábavné seznamy, díky kterým nikdy na nic nezapomenete. Vytvářejte seznamy úkolů, nákupní seznamy, seznamy na dovolenou, inventáře, projekty, životní cíle, místa, která chcete navštívit, vaše oblíbené věci a mnoho dalšího – jste limitováni pouze vaší fantazií.

[appbox appstore id427124243 oldprice=“3,99€“]

FaceMoji
FaceMoji promění vaši tvář (nebo tvář kohokoliv jiného) na animovaný emotikon. Je to opravdu lehké. Stačí se vyfotit nebo nahrát fotku, která obsahuje alespoň jeden obličej a animované emotikony se automaticky vytvoří. Aplikace nabízí 48 šablon emotikonů. Funguje na Facebook Messenger, Snapchat, Twitter a emailu.

[appbox appstore id1151323369 oldprice=“0,99€“]

Splashtop 2
Splashtop 2 je tou nejjednodušší a nejrychlejší cestou, jak si zpřístupnit váš Mac či počítač přímo z vašeho iPhonu, iPadu či iPodu. Můžete lehce editovat dokumenty Microsoft Office a PDF soubory a prohlížet web za použití Chromu, Firefox s podporou Java i Flash. Prostě si strčte váš Mac do kapsy. První verze aplikace je pro iOS zařízení a druhá verze je pouze pro iPad. První verze je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id561386772 oldprice=“2,99€“]

[appbox appstore id382509315 oldprice=“4,99€“]

Note-Ify
Note-Ify je snadná a pohodlná aplikace, díky které si můžete organizovat a zapisovat vaše poznámky, nápady, nákupní seznamy, úkoly a další různé informace. Aplikace nabízí mnoho složek pro lepší shromažďování vašich poznámek. Umožňuje synchronizace přes iCloud, zaheslovat jednotlivé soubory, přiřazovat poznámkám různé barvy, nastavovat si připomínky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id675708914 oldprice=“0,99€“]

My Sweet Days
My Sweet Days je fajnovou aplikací pro každého, kdo chce sledovat, kolik času zbývá do zadaných událostí. Aplikace nabízí prostou a příjemnou možnost, jak sledovat vaše nadcházející dny a s nimi spojené události. My Sweet Days nabízí 7 přednastavených kategorií (Event, birthday, entertainment, holiday, life, love a study), widget pro rychlejší přístup a možnost připomínek. Ke všem událostem si můžete nahrávat své myšlenky.

[appbox appstore id1077336485 oldprice=“0,99€“]

Spinstrument
Spinstrument je velmi zajímavou aplikací, která prostřednictvím pohybů telefonem dokáže vytvářet hudbu. Aplikace vám nabízí perfektní cestu, jak si zahrát na piáno, kytaře, bubnech a mnoho dalších hudebních nástrojů zcela novým způsobem.

[appbox appstore id975750604 oldprice=“0,99€“]

PDF Converter
PDF Converter je prostou a snadno použitelnou aplikací, která vám umožní konvertovat obrázky na PDF soubor. S touto aplikací můžete skenovat rovnou prostřednictvím fotoaparátu. Aplikace podporuje iPhone i iPad.

[appbox appstore id1084341972 oldprice=“0,99€“]

Shadow Bug
Staňte se přemožitelem ninja Shadow Bug! Zachraňte svůj domovský les před ďábelskou továrnou. Hra nabízí designově povedené levely, které jsou plné akcí, průzkumů a hádanek.

[appbox appstore id1008719508 oldprice=“3,99€“]

Line Birds
Proveďte malé roztomilé ptáčky skrze svět, který je plný nebezpečí. Odemkněte postupem času nové ptáky, jelikož každý jedinec má své jedinečné schopnosti, které vám rozhodně pomohou v boji se zlem.

[appbox appstore id438084823 oldprice=“0,99€“]

Gravity Badgers
Vstupte do dobrodružství s jezevcem Kapitánem T Bayback, který se odvážil do smrtících hlubin dalekého vesmíru, aby zachránil svou rodinu, přátele a celý vesmír před hrozbou strašného Evil Honey. Vrhněte se gravitace planety, uhýbejte asteroidům a neústupným smrtícím šéfům ve více než 140 levelech.

[appbox appstore id671615894 oldprice=“6,99€“]

Acrobird
Acrobird je super návykovým, vyzývavým a plně animovaným cirkusovým dobrodružstvím s hromadou složitých fyzických puzzlů. Využijte skvělé nástroje a animované cirkusové postavy, abyste dokázali vyřešit každý level. Přemýšlejte a vyhýbejte se bombám, lvům a medvědům. Pokud hledáte hru pro chvíle, kdy na něco/někoho čekáte, tak určitě s Acrobird neuděláte chybu.

[appbox appstore id1070984292 oldprice=“0,99€“]

apps iphone_6s-1920x1080

Dnes nejčtenější

.