Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Na nový přenosný počítač není nikdy pozdě. Pokud doma máte iPhone, tak MacBook určitě oceníte. Nebo jen zkrátka můžete z dosluhujícího Macu přejít na novější. Jak už to však bývá, Macy nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. Na Alze ale nyní seženete MacBooky s příjemnými slevami. Co je tedy k dispozici?

V případě, že chcete cestovat a sháníte něco levného a přenosného, pak je tu MacBook Air z roku 2017. Ten potěší svou 12hodinovou výdrží na baterii. Na kancelářskou práci a sledování videi je jako dělaný, ale poradí si i s náročnější úkony. Nyní ho můžete mít za příjemných 24 990 Kč. Novější model MacBook Air 2019 přináší svěží vítr do této řady. Nabízí okouzlující Retinu a True Tone displej. Novou motýlkovou klávesnici, k tomu T2 čip, který zabezpečí vaše data nebo velký touchpad, s nímž toho uděláte opravdu hodně. Připočtěte si i čtečku otisku prstů, čímž se do systému přihlásíte rychleji než heslem a zaplatíte pohodlně na internetu přes Apple Pay. Zde už zaplatíte 29 990 Kč.

Chcete-li počítač trochu více „potrápit“ náročnější prací, pak dobrou variantou je určitě MacBook Pro 13″ 2017. Na tom se můžete věnovat úpravě fotek, tvorbě grafiky nebo střihu videa. Programování zvládne, aniž by se zahřál. Má toho co nabídnout v jakékoliv oblasti, jen musíte najít tu vaší. Je určen pro ty nejnáročnější uživatele, kteří chtějí svou práci zvládat na maximum, a to kdekoliv. Za krásných 34 990 Kč si užijete spoustu muziky.

Dnes nejčtenější

.