Zavřít reklamu

Jistě si vzpomínáte na pozoruhodnou rodinku, která před 25 lety vtrhla na stříbrné plátno a ihned učarovala milionům diváků po celém světě. Od té doby se z Addamsovy rodiny stala jakási kultovní záležitost, jež postupně pronikala i mimo filmový průmysl a dnešním dnem jsme se dozvěděli, že se podívá dokonce i na mobilní zařízení. Příští měsíc totiž vychází pokračování, které má navázat na zašlou slávu tohoto dnes již předpotopního díla.

Na rozdíl od předchůdce bude ale chystaný film animovaný, což jen nahrává tvůrcům videoher, aby si také přihřáli svou polívčičku. Z tohoto důvodu se studio Pixowl rozhodlo, že se pokusí zařídit pro hráče autentický zážitek ve formě mobilního titulu, který se ale bude ve své podstatě naprosto lišit od předlohy. Naším cílem bude totiž vybudovat a nadekorovat strašidelný dům tak, aby se zamlouval nepsané vládkyni celého sídla – Morticii. Dočkáme se ikonických postav, unikátního příběhu a rovnou několika různorodých kapitol, z nichž každá obsáhne historii a život jednoho z členů rodiny. Alfou a omegou bude ale stále stavění a dekorování, jež nám má zabrat několik desítek hodin. Na výběr bude plejáda možností, jak dům zútulnit a udělat ho strašidelnějším.

Všechny předměty a nábytek si navíc budete muset postupem hrou odemknout, čímž vás vývojáři donutí v klidu si užít příběh a až potom děsit sousedy fasádou vašeho nově vybudovaného sídla. Jak přesně bude celý systém fungovat je zatím záhadou, jisté ale je, že hra bude zdarma ke stažení a nabídne určitou formu mikrotransakcí. Nicméně se tvůrci pochlubili alespoň s datem vydání, které připadlo na 9. října a dočkáme se jak na iOS, tak na Androidu. Pokud jste si tedy tuhle podivnou, ale dobrosrdečnou rodinku zamilovali a chybí vám zápach nemrtvých šířící se všude kolem, neváhejte zamířit na App Store, kde si můžete The Addams Family Mystery Mansion předobjednat.

Dnes nejčtenější

.