Zavřít reklamu

App Store už dlouhou dobu není záležitostí jen iPhonu či Macu. Společně s oficiálním vydáním watchOS 6 pro veřejnost získají chytré hodinky od Applu vlastní App Store, a tak se stanou více nezávislé na iPhonu. Druhý App Store, o kterém se v poslední době mluví více a více, je ten v aplikaci Zprávy, který je k dispozici prostřednictvím iMessage. Někteří z vás možná ani netuší, že nějaký App Store pro iMessage existuje a myslím si, že je těchto uživatelů skutečně mnoho. Pojďme si tedy App Store pro iMessage prostřednictvím tohoto článku lépe představit a ukažme si, jaké možnosti nabízí – a že jich je doopravdy dost.

app store pro imessage

Souvisejíci

V posledních dnech se na na různých internetových magazínech nacházela zpráva o tom, že by měla jablečná společnost ukončit vývoj tohoto App Storu. Jak se ale ukázalo, tak to není pravda, ba naopak. Pokud jste už někdy v minulosti otevřeli App Store, tak jste možná zjistili, že si v něm můžete stáhnout, popřípadě samozřejmě zakoupit, všemožné samolepky. Tyto samolepky poté můžete posílat ostatním uživatelům, se kterými skrze iMessage komunikujete. Mnoho uživatelů si ale myslí, že zde, tedy u samolepek, možnosti tohoto App Storu končí. A musím říct, že to tak na hlavní stránce také vypadá. Nenachází se zde pomalu žádné kategorie. Sice máme v pravém horním rohu možnost vyhledávání, ale když nevíme, co vlastně chceme hledat, tak je vyhledávání těžké.

Ještě méně uživatelů ví o tom, že jsou součástí App Storu pro iMessage i hry, které můžete hrát s přáteli. Mezi ty nejzákladnější patří například klasický kulečník, spoj tři a další. Jak už jsem říkal, vzhledem k tomu, že se na domovské obrazovce App Storu pro iMessage nenachází kategorie, které by vás přímo na hry přesměrovali, tak je musíte vyhledat. Některé hry se mi podařilo zobrazit po napsání slovíčka „game“ do vyhledávání, pokud si však chcete stáhnout přesný titul, tak si jej prvně musíte najít. Zajímavou možností je také stažení aplikace GamePigeon, kde se nachází asi dvacet her, které si můžete opět užít s protějškem. I s iMessage si tedy můžete dlouhou chvíli zkrátit prostřednictvím her.

Další zajímavou aplikací je například iTranslate Překladatel. Jak už název napovídá, tak vám tato aplikace pomůže něco překládat. V tomto případě jsou to právě zprávy. Pokud si například dopisujete s kamarádem, který bydlí v zahraničí, a také mluví jinou řečí, tak se vám tato možnost určitě bude líbit. iTranslate Překladatel totiž dokáže fráze přeložit ihned a zobrazí je přímo v prostředí zpráv. K dispozici jsou také různé e-mailové aplikace, pomocí kterých můžete dotyčným osobám rychle zaslat například přílohu z vaší schránky, či jakýkoliv obrázek. Zkrátka a jednoduše, i skrze iMessage se můžete starat o svůj e-mail. Věděli jste o těchto rozšířených možnostech, které App Store pro iMessage nabízí? Popřípadě máte nějakou dobrou aplikaci anebo hru, kterou byste mohli doporučit? Dejte nám to vědět do komentářů.

Dnes nejčtenější

.