Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Sketch Tree Pro – My Art Pad

Hledáte mobilní aplikaci, ve které se můžete kreslit, a to rovnou ve vašem iPhonu? Sketch Tree Pro je ta aplikace, která skloubí dohromady zážitek nejen na iPhonu, ale i iPadu, takže svá mistrovská díla můžete užít i tam.

Procrastination With Hypnosis

Aplikace, která vám pomůže se soustředit na věci, které potřebujete. Pomůže vám s řízením času a funguje podobně jako seznam úkolů. Jediným rozdílem je, že tento seznam úkolů je uložen ve vašem mozku pomocí aplikace.

AtmoWeather

Aplikací na počasí není nikdy dost. AtmoWeather je atmosférická aplikace na počasí s barevným rozhraním. K dispozici je kalendář a předpověď počasí na následující týden. Aplikace navíc nabízí každý den jinou tapetu, takže vás tak rychle neomrzí.

My Parking – Find Car

Najít si auto na parkovišti může být někdy opravdu problém, zvlášť, pokud si jedete do supermarketu pro snídani. S aplikací My Parking budete mít vždy přehled o tom, kde se váš vůz nachází. Velmi jednoduché uživatelské rozhraní. Vypočítá nejkratší trasu pěšky nebo autem.

QuickClip

Uložte si všechen zkopírovaný text snadno a nejrychleji, jak to jen jde. QuickClip je velmi užitečná aplikaci pro správu schránky pro kopírování. Nabízí jednoduché uživatelské rozhraní a nabízí možnost widgetů na vaši obrazovku. Synchronizace s iCloud.

Cubesc: Dream of Mira

Odpočiňte si u této milé hry a proveďte Miru cestou radostných hádanek, abyste pomohli jejímu bratrovi v jeho snech. Užijte si nový minimalistický zážitek z puzzlemi, umístěný ve fantastickém prostředí s úžasnou atmosféra.

Logo Maker | Vintage Logo

Začínáte podnikat, ale jediná věc, kterou zatím nemáte vyřešenou, je logo? Teď už nemusíte zoufat a vše si pohodlně a klidu. Stačí mít trochu uměleckého umu a představu, kterou chcete realizovat. Jdeme na to?

Dnes nejčtenější

.