Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Big Truck -Mine Express Racing

Jste řidičem nákladního úkolu. Byl vám svěřen cenný náklad materiálu a jediná vaše starost je, abyste jej převezli z bodu A do bodu B. Zní to jednoduše? No, tak to si nejprve dejte pozor na terén, který je drsný a bude se vám snažit sebrat každý kousek nákladu, za který jste odměňováni.

TimeShutter – Daily Selfies

Jste závislý na denním focení selfie. Teď svou závislost můžete proměnit v něco zajímavého. Aplikace TimeShutter z vašich selfieček udělá časovou smyčku. Všechny svá selfie dáte na jednoho obrázku. Nebojte se, že by fotky neseděly, protože aplikace nabízí vodítka, která vám všem usnadní.

Tiny Tanks!

Tahle arkádová hra vás zavede na palubu tanku. Vydejte se do arény a postavte se nepřátelům. Sbírejte body a vylepšíte svůj tank, aby se z něj stala vraždící mašina, které není radno se postavit. Anebo se do arény můžete vydat z vašimi přáteli.

IQ Test – With Solutions

Jste hrdí na to, že jste chytří anebo o vás okolí tvrdí, že nejste moc bystří. Nyní si můžete udělat test a zjistit pravdu, jak na tom jste. Čeká na vás hromada úkolů, které budete muset vyřešit, a pokud to náhodou nevyjde, můžete zjistit, jaké jsou vaše slabé stránky.

SymptomMD

Znáte ty neustálé otázky a obavy o zdraví nejen vaše, ale i svých blízkých. S příznaky vážné nemoci se můžete setkat během dne, ale i v nejtemnější noci. Tahle aplikace vám prozradí symptomy, ale i dá rady, které se budou hodit, pokud budete v nejvyšší nouzi.

Infact – Daily Random Facts

Každý den může být jedno nové překvapení, a to díky aplikaci, která vám otevře denně nové obzory. Infact, jak už název napovídá, vám nabídne přehledná fakta z různých oblastí života. Obohaťte se o nové znalosti a zazařte s nimi před přáteli.

Watchlist – Movies & TV Shows

Dnes máme možnost zhlédnou neuvěřitelné množství filmů a seriálů, ale kde začít? Aplikace Watchlist vám umožní sledovat filmy, které chcete vidět. Také vám dokáže navrhnout seriály a další audiovizuální zábavu na dlouhé dny.

Dnes nejčtenější

.