Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Movie Edit Pro – Video Editor

Rádi natačíte videa, ale chtěli byste je dát do jednoho smysluplného celku? S Movie Edit Pro budete mít editaci videa pod palcem. Nechybí funkce jako střih, ořezání, různé efekty a spousta dalšího. Vaše video pak můžete jednoduše převést do jakéhokoliv video formátu.

Původní cena: 499 Kč (zdarma)

Folder Tidy

Trápí vás nepořádek ve složce. Nezáleží na tom, jestli máte na hromadě fotky, videa či dokumenty. S Folder Tidy vše úhledně uspořádáte do složek, a to díky předem nastaveným profilům. Pokud by vám nevyhovovaly, můžete si vše nastavit dle své fantazie.

Původní cena: 245 Kč (129 Kč)

DreamShot: Screenshot Shortcut

Přestaňte dělat zbytečně screenshoty na ploše a vytvořte si zkratku, které vám usnadní čas. Záleží na vás, jak si vše nastavíte. Udělejte si vlastní workflow a směle do světa screenshotů a produktivity.

Původní cena: 129 Kč (zdarma)

Slevy her pro Mac na Steamu

Pillars of Eternity II: Deadfire

Původní cena: 45,99€ 22,99€

Assassin’s Creed 2 Deluxe Edition

Původní cena: 9,99€ 3,39€

Gloom

Původní cena: 9,99€ 2,49€

DomiDo

Původní cena: 8,19€ 2,04€

Dnes nejčtenější

.