Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Super Lines

Co takhle si zahrát nějakou starou osvědčenou klasiku? Obsahuje 4 různé herní režimy. Můžete hrát s vašimi přáteli kdekoli jen chcete. Ovládání je jednoduché, dotkněte se obrazovky a posuňte směr. Tak jak dlouhou lajnu dokážete sestrojit?

Forest Rabbit: Adventures

Zahrajte si nenáročnou platformovou hru, ve které je vaším úkolem sbírat mince po otevřených úrovních. Mince jsou potřeba pro odemčení nových úrovní. Samozřejmě to není tak jednoduché, vaše plány se vám budou snažit zmařit nejrůznější protivníci. Zábavná animace, příjemná hudba a snadná hratelnost.

Slide Tetromino Premium

Her, které potrápí mozek nikdy není dost. Dokážete osvobodit klíč z ledového vězení a dostat ho k plamenu? Ze začátku se to může jevit jednoduché, ale s postupem hrou je obtížnost těžší a těžší. Slide Tetromino Premium je hra slibující mnoho výzev a hádanek na dlouhé hodiny hraní. Jste připraveni postavit se výzvě?

Tahrir App – Text on image.

Obrázek sice řekne mnohdy více jako tisíce slov, ale mnohdy ta správná slova podtrhnou úžasný obrázek. S tímto editorem uděláte z obrázku jedinečný zážitek, který posunete na nový level. Vyberte si typ textu, formát textu a prostě všechno, co vás posune dál.

iWheel

V každodenním životě musíme dělat spoustu rozhodnutí. Některé můžou být jednoduché, zatímco jiné frustrující. Co takhle ulevit své mysli a nechat rozhodnutí na někom nebo lépe na něčem jiném. S tím pomůže iWheel a rozhodování bude o to lehčí.

System Activity Monitors

Aplikace na sledování aktivity ve vašem iOS zařízení. System Activity Monitors vám ukáže informace opravdu do podrobna. Můžete sledovat výdrž vaší baterie, místo a informace o zařízení. Skvělý vizuální obsah, jako je zobrazení rychloměru, LED indikátor, 3D statistik.

Pulse – Metronome & Tap Tempo

Pulse je elegantní, minimalistická, bezplatná aplikace pro metronom s haptikou a synchronizací Bluetooth pro iPhone a iWatch, která vám pomůže udržovat stabilní tempo a rytmus během tréninku. Jednoduché a intuitivní rozhraní, vlastní barvy a zvuky, haptické vibrace.

Dnes nejčtenější

.