Zavřít reklamu

Léto se blíží a s ním také příležitost pořídit něco nového nejen sobě, ale také pro váš Mac. Ať už to budou doplňky pro přepravu, ochranu nebo připojení, věříme, že si z našich tipů na léto a na cesty určitě vyberete.

Batoh Bellroy na 15″ notebook

Batoh na notebook je obzvlášť v létě prakticky nepostradatelnou pomůckou. U batohu Bellroy Slim BackPack se můžete spolehnout na to, že v něm váš MacBook bude v naprostém bezpečí. Uložit ho můžete do speciální polstrované kapsy, batoh dále disponuje pohodlnými upravitelnými popruhy, organizérem, kapsou na mobilní telefon a nabíjecí adaptér, a je voděodolný.

Ochranné pouzdro na 13palcový MacBook

Neoprenové pouzdro váš MacBook dokonale ochrání a zároveň pro něj v horkých dnech nebude představovat extrémní teplotní zátěž. Díky speciální vnitřní úpravě bude váš MacBook uvnitř pouzdra skvěle sedět na svém místě. Pouzdro iWant spolehlivě ochrání váš MacBook před škrábanci i menšími nárazy.

Magnetický USB-C kabel iWant

Apple se u novějších MacBooků zbavil magnetického MagSafe konektoru. Pokud se vám po něm opravdu hodně stýská, případně pracujete v prostředí, kde hrozí zakopnutí o kabel a následné shození MacBooku, pojistěte se proti případné nehodě tohoto typu pořízením magnetického nabíjecího USB-C kabelu.

Nastavitelný stojánek EVOLVEO ANIA 4

Elegantní stojánek EVOLVEO ANIA 4 se postará nejen o to, aby se váš drahocenný MacBook (nejen) v létě nepřehřál, ale také abyste při práci měli monitor ve výšce očí a šetřili tak svou krční páteř. Hliníkový stojánek lze nastavit až do pěti různých poloh, je lehký, odolný, a dobře se čistí. Stojánek EVOLVEO ANIA 4 je určen pro třináctipalcové laptopy.

Redukce USB-C – USB 3 na klíče

Tuto drobnou, ale užitečnou redukci si můžete bez problémů připnout na své klíče a nosit si ji tak vždy a všude s sebou. Pokud jste majiteli novějšího MacBooku s USB-C porty, pomůže vám tato redukce připojit k vašemu počítači i starší zařízení, disponující USB-A konektorem. Redukce podporuje rychlost standardu USB 3.0.

screenshot 2019-06-17 v 7.24.06

Taška/batoh Tucano Piu Shopper

Tucano Piu Shoper je lehká, odolná, prostorná taška z nylonu, kterou můžete během okamžiku proměnit v praktický batoh. Taška je vybavena vnitřním polstrováním, které ochrání váš MacBook před následky nárazů, tašku lze snadno a pohodlně připnout také ke kufru. Taška/batoh Tucano Piu Shopper pojme třináctipalcový laptop.

Chladicí podložka Yenkee YSN 120

Chladicí podložka Yenkee YSN 120 se postará o to, aby váš Mac nedostal zabrat ani v horkých dnech. Poslouží pro laptopy s úhlopříčkou až 17 palců, její ventilátory jsou spolehlivé, ale dokonale tichá, a podložka se pyšní skvěle ergonomickým designem. Příjemným bonusem je barevné LED podsvícení, podložka je dále vybavena dvojicí USB portů.

Kryt na MacBook UAG Plyo case Ice Clear

Kryt UAG Plyo váš MacBook tepelně nezatíží a zároveň vám zaručí, že v případě menší nehody bude váš jablečný laptop jako v bavlnce. Kryt ochrání celý váš MacBook, je vybaven zpevněnými rohy, zároveň ale disponuje všemi potřebnými výřezy pro výstupy i chlazení. UAG Plyo splňuje vojenské normy (MIL STD 810G 516.6) – můžete si být jisti, že se váš MacBook ochrání i při letních dobrodružstvích.

Psaní na Macbooku

Dnes nejčtenější

.