Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Fandíte poctivě českému nároďáku na letošním Mistrovství světa v ledním hokeji? My ve Smarty tedy rozhodně ano! A protože jsme opravdu srdcaři, sestavili jsme pro vás výběr nejrůznějších produktů, které vám fandění zpříjemní. Ke všem těmto produktům navíc dostanete dárek v podobě fandící klapačky a slunečních brýlí v národních barvách!

FB_851x475_Cover_Hokej

Vychytávky pro domácí fandění

Nejraději fandíte z pohodlí svého gauče? Kompaktní projektor Anker Nebula Capsule (M1) se svítivostí 100 lumenů nebo pokročilejší Anker Nebula MARS II promítnou zápas na jakoukoli zeď. Pro super zvuk k nim nezapomeňte připojit multiroom reproduktor BOSE SoundTouch 10 s obrovským výkonem a úžasným zvukem.

Pokud jste zastáncem spíše kompaktnějších řešení, spolehněte se při fandění na iPad Pro 11” s Wi-Fi připojením a vysoce kvalitním Retina displejem.

Výbava pro fandění venku

Fandění na cestě z práce nebo s přáteli v parku? Zápas si můžete pustit online na svém iPadu minikterý i přes své malé rozměry přináší velmi kvalitní zvuk. Skóre pak snadno zkontrolujete na svých Apple Watch.

Mimo domov se může stát, že vašemu zařízení dojde šťáva. Telefon i tablet snadno dobijete s powerbankou iWant Lightning 10 000 mAh nebo LAMAX Quick Charge se stejnou kapacitou.

Nezbytnosti pro fandění na stadionu

Jedete na zápas přímo na Slovensko? Tak tenhle výlet nezapomeňte zvěčnit na akční kameru GoPro HERO7 Black s nejlepším stabilizátorem obrazu nebo levnější variantu LAMAX X10.1.

Pro pořizování super videí a fotek na váš mobil si nezapomeňte pořídit kvalitní stabilizátor. OSMO Mobile 2 je profi stabilizátor, který dokáže automaticky sledovat natáčený objekt a zachytit tak úžasná časosběrná videa. Ode dneška až do 29. 5. 2019 jej navíc na Smarty koupíte se slevou jen za 3 190 Kč.

Hero_750x437_DJI_Osmo_2_sleva

Všechny nezbytnosti si zabalte do batohu značky Herschel nebo UNIQ. Na Smarty si nyní vyberete z široké nabídky těchto batohů pro každou vaši cestu.

Jako třešničku na dortu jsme pro vás navíc na našem Faceboku připravili soutěž o super ceny a fandící vychytávky!Soutěžní otázka zazní v neděli 19. 5. před zápasem s Rakouskem. Tak to hlídejte! A fanděte s námi!

  • Celou nabídku najdete ZDE.
hokej fb

Dnes nejčtenější

.