Zavřít reklamu

Ještě nedávno považovali mnozí uživatelé společnost Beats za prakticky mrtvou, jelikož již dlouhou dobu nepředstavila žádnou skutečně zajímavou novinku. To se však před pár týdny změnilo příchodem zcela bezdrátových sluchátek Powerbeats Pro, která jsou díky svému zpracování a vlastnostem označována za jakési AirPods pro sportovce. Při jejich představení sice Beats nezveřejnil přesný termín zahájení prodejů, to se však nyní mění. 

Uživatelé, kteří po Powerbeats Pro prahnou, si je budou moci předobjednat již od pátku 3. května s tím, že se k nim dostanou o týden později – tedy 10. května. To však bohužel platí jen pro země, které se dostaly do první vlny prodejů – tedy například USA, Německo, Kanada či Rakousko. Fanoušci Beats z České republiky si však svá sluchátka objednají o pár týdnů později – podle společnosti zhruba na přelomu května a června. Přesný termín však zatím znám není. 

Powerbeats Pro stojí v USA 249,95 dolarů, v Česku jsou pak naceněna na 6699 korun. Výrobce u nich slibuje perfektní zvuk, který by měl hravě překonávat model Powerbeats3 Wireless, ze kterého vychází. Potěší ale i devítihodinová výdrž baterie či až 24hodinová výdrž při využití dobíjecího pouzdra. Sluchátka se též chlubí novým čipem H1, který tepe i v AirPods 2. generace. Ten umožňuje mimo jiné bleskurychlé párování si aktivaci Siri pomocí klasického pokynu Hey Siri. Poklepávací gesta z AirPods jsou u Powerbeats Pro nahrazena fyzickými ovládacími prvky, které by měly být zejména při sportovních aktivitách vhodnější. 

Přestože sluchátka dorazí k prvním šťastlivcům teprve téměř za dva týdny, z prvních zahraničních recenzí novinářů vychází skutečně velmi dobře. Popis společnosti Beats totiž dle dostupných informací sedí na jedničku. Je tak vcelku pravděpodobné, že budou podobný názor zastávat i běžní uživatelé. A co vy? Chystáte se také na jejich pořízení?

beats-powerbeats-pro-fb

Dnes nejčtenější

.