Zavřít reklamu

Nedávno jste se na našem magazínu mohli dočíst o novém produktu značky Beats, který nese označení Powerbeats Pro. Jedná se o perfektní bezdrátová sluchátka pro všechny fitness nadšence, které taktéž disponují čipem H1, díky čemu plně podporují funkci Hey Siri. Sluchátka by oficiálně měly vyjít již příští měsíc, avšak prvně se dočkáme pouze varianty v černém kabátě. Na tuto skutečnost upozornil jako první portál 9to5mac s odvoláním na oficiální web Beats.

V budoucnu bychom se taktéž měli dočkat Powerbeats Pro v barvě slonovinové, námořní modré a mechové, avšak důvod, proč tyto varianty nebudou dostupné hned při vydání, prozatím nebyl zveřejněn. Samotný Apple, pod kterého spadá značka Beats, dostal souhlas k prodeji sluchátek teprve včera a tudíž bude termín vydání pravděpodobně dodržen. Samotná Powerbeats Pro disponují nabíjecím pouzdrem, které funguje doslova stejně jako u jablečných AirPods a nabíjí se pomocí Lightning kabelu. Sluchátka doposud otestovalo hned několik zahraničních novinářů, kteří si bohužel stěžovali na velikost a váhu nabíjecího pouzdra. Na druhou stranu co bylo vyzdviženo byl zvuk. Ten jak je už u produktů značky Beats zvykem, je na své poměry vcelku kvalitní. V čem však Powerbeats Pro naprosto strčí AirPody do kapsy, je jejich výdrž baterie. Sluchátka totiž vydrží až 9 hodin aktivního přehrávání, přičemž s pouzdrem se tento čas dokáže vyšplhat až na 24 hodin.

Co však dokáže tuzemské fanoušky zklamat je fakt, že sluchátka v naší zemi prozatím nebudou k dispozici. Pokud byste však o ně měli skutečně zájem, budete si pro ně moc zajet do sousedního Rakouska nebo Německa.

beats-powerbeats-pro-fb

Dnes nejčtenější

.