Zavřít reklamu

Pokud jste příznivci sluchátek Powerbeats z dílny Beats, máme pro vás dobrou zprávu. Tento model by se totiž měl dočkat podle zdrojů portálu CNET velmi zajímavého vylepšení a to již příští měsíc.

Takto sluchátka Powerbeats vypadají: 

Sluchátka Powerbeats jsou velmi oblíbená zejména mezi sportovci, jelikož perfektně drží v uších, mají velmi dobrý zvuk a chlubí se i dlouhou výdrží baterie. Od AirPods z dílny Applu se pak liší jak designem, tak i šňůrkou, která tato sluchátka spojuje. Právě kvůli ní se tak o nich nyní nedá hovořit jako o zcela bezdrátových, avšak právě to by se měli již v dubnu změnit. Beats totiž údajně chystá jejich zcela bezdrátovou verzi, kterou navíc osadí novým čipem H1 z druhé generace AirPods. Díky němu by se tak měly i Powerbeatsy chlubit například rychlejším párováním mezi zařízeními. 

Zdroje CNETu bohužel neprozradily, jakou cenu by mohl Apple u nových Powerbeats nasadit. Jelikož však u čerstvě představených AirPods cenu mírně navýšil, je poměrně pravděpodobné, že i model od Beats se dočká mírného zvýšení ceny – tím spíš, když bude v porovnání s AirPods o poznání “revolučnější”, jelikož přijde o svou ikonickou spojovací šňůrku. 

Vzhledem k tomu, že Apple na duben žádnou Keynote takřka stoprocentně nepřichystá, se dá očekávat, že nová verze Powerbeats dorazí skrze tiskovou zprávu, stejně jako trojice nových produktů od Applu tento týden. Spolu se sluchátky by mohly teoreticky dorazit i (PRODUCT)RED iPhony, které Apple v minulosti vždy představoval zkraje dubna. 

powerbeats3-fb

Dnes nejčtenější

.