Zavřít reklamu

Sluchátka AirPods se ve světě těší obrovské popularitě. Právem jsou označována za jeden z nejlepších produktů, který společnost Apple v posledních letech vydala. Jejich obliby si je samozřejmě velmi dobře vědom i samotný Apple, který přesně před týdnem představil světu skrze tiskovou zprávu jejich novou generaci. Ta se může pochlubit delší výdrží baterie při hovorech či možností zaktivovat Siri pouhým pokynem Hey Siri. Tato vylepšení zajišťuje nový čip H1, který by se měl již brzy objevit i v nových sluchátkách z dílny Beats. O jejich příchodu se začalo sice spekulovat teprve minulý pátek, avšak jejich design známe již dnes.

V nové verzi operačního systému iOS 12.2, respektive jeho kódech, jsou k vidění párovací animace a obrázky poukazující právě na tato nová sluchátka nesoucí název Powerbeats Pro. Podle obrázku se jedná o špuntová sluchátka vycházející z Powerbeats, která by měla fungovat na stejném principu jako AirPods – tedy umístěna v krabičce, která zároveň funguje jako nabíjecí dok. Design sluchátek samotných je téměř identický s Powerbeats 3. Tato sluchátka mají výdrž baterie 12 hodin, těžko ale odhadovat, zda by se na podobnou výdrž na jedno nabití dostala i Powerbeats Pro. Jak již bylo zmíněno výše, sluchátka Powerbeats Pro by měla disponovat čipem H1, který naleznete v nových AirPodech. Zřejmě se tak dočkáme možnosti zaktivovat Siri pouhým pokynem.

Zprávy z minulých týdnů sluchátka původně označovaly jako Powerbeats 4. Také se hovořilo o tom, že by mohly být do světa vypuštěny někdy příští měsíc. Cena sluchátek je v tuto chvíli ale nejasná. Série Powerbeats je ale skutečně oblíbená a to dokonce natolik, že jí někteří lidé dávají dokonce přednost před AirPody, a to především kvůli jejich designu a potlačování okolního hluku.

powerbeatspro-fb

Dnes nejčtenější

.