Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sháníte skvělá sluchátka na sport či běžné volnočasové aktivity? Pak pro vás máme tip, který se vám bude zcela určitě líbit a to jak vlastnostmi, tak i cenou. Je jím model Beats Powerbeats 3 Wireless, který můžete nyní díky naší slevové akci pořádané ve spolupráci s Mobil Pohotovost získat za bezkonkurenční cenu.

powerbeats 1

Sluchátka Powerbeats 3 Wireless nejsou jen designově velmi povedeným kouskem, ale taktéž modelem s parádní dvanáctihodinovou výdrží či podporou rychlonabíjení, díky kterému se nabijí za 5 minut na hodinový poslech. Sluchátka jsou navíc extrémně lehká, pohodlná a díky speciálním úchytům za uši nepadají z hlavy, což je rozhodně taktéž pozitivní. Kromě skvělého zvukového projevu je pak samozřejmostí i bezproblémové propojení se smartphony, tablety či počítači díky Bluetooth. Třešničkou na dortu je pak odolnost IPX4, podpora hlasového ovládání či ovladač na spojovacím kabelu, přes který můžete ovládat hudbu či přijímat hlasové hovory. 

powerbeats 2

Běžná cena sluchátek Beats Powerbeats 3 Wireless je 2990 Kč. Díky slevovému kódu lsa je však můžete získat jen za 1346 Kč – tedy o více než polovinu levněji. 

Sluchátka zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.