Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

dB meter – noise measure

Potřebujete dobře kalibrovaný profesionální hlukoměr? dB meter je tu pro vás! Umožňuje měřit současnou průměrnou úroveň, průměrnou maximální úroveň a absolutní maximální úroveň. Pokud se vám měření nebude zdát stoprocentní, můžete si hlukoměr sami kalibrovat v nastavení.

[appbox appstore id1136677469 oldprice=“49Kč“]

Document Scanner +

Proč mít hromady papírů ležících doma či v kanceláři na stole? Pomocí aplikace Document Scanner + můžete mít všechny vaše dokumenty v telefonu, kde jsou zajisté ve větším bezpečí. Scan vybraného dokumentu nemusí být ideální, jelikož samotná aplikace jej dovede k dokonalosti sama pomocí oříznutí, optimalizací obrazu a barev. Na konci bude snímek vypadat jako ze skutečného skeneru.

[appbox appstore id1316968529 oldprice=“99Kč“]

EXIF Viewer by Fluntro

Profesionální aplikace pro milovníky mobilních fotografií. I tak by se dala nazvat aplikace EXIF Viewer by Fluntro, se kterou budou mít vaše fotografie daleko větší šanci na úspěch. V aplikaci narazíte na manuální ostření, nastavení ISO a clony či vyvážení bílých barev.

[appbox appstore id944118456 oldprice=“75Kč“]

Visits

Jste cestovatel? Pravděpodobně si budete chtít svá místa někam poznamenat. Až totiž jednou budete vyprávět svým dětem, kde jste všude byl, tato aplikace vám usnadní vzpomínání. Na skvěle zpracovanou časovou osu se budou vaše úlovky zapisovat jedna radost!

[appbox appstore id1404263866 oldprice=“75Kč“]

Secret Photo PRO

Chraňte své soukromí a zajistěte, aby vaše osobní fotografie nebyly ukradeny! Secret Photo PRO ochrání vaše soukromé fotografie před hackery, zloději a dokonce i nudnými přáteli nebo členy rodiny. Všechny fotografie jsou v zařízení uloženy v zabezpečeném úložišti. Kromě toho je možné synchronizovat je se zabezpečeným cloudovým prostředím, abyste se ujistili, zda je lze obnovit, pokud ztratíte telefon nebo jej chcete přenést na nové zařízení. Jednoduše vyberte fotografie a nastavte heslo a služba Secret Photo PRO bude mít vaše fotografie skryté a zabezpečené!

[appbox appstore id1309009044 oldprice=“99Kč“]

WindWord

Projděte si moře slov pro obchod se zbožím, bojů s piráty a hledání pokladů! Ve WinWordu použijete slova místo větru k plavbě vaší lodi z jednoho přístaviště do druhého, ve kterém můžete nakupovat a prodávat zboží, díky čemuž si vyděláte peníze. Pokud se vám podaří najít dobrá slova, plavba bude rychlejší a budete mít možnost vyhnout se pirátům. Navštivte všechny přístaviště, abyste vylepšili svou loď, koupili více děl a získali kusy starobylé mapy, která vede k vrcholému pokladu!

[appbox appstore id1383427834 oldprice=“75Kč“]

Findit – 200 Pictures

Jak už z názvu vyplývá, v této hře bude hrát hlavní roli váš zrak. Takže pokud na tom vaši oči nejsou tak dobře, jak byste si přáli, můžete tento odstavec rovnou přeskočit. Každý obrázek má 3 odlišnosti. Pokud se vám podaří rozdíl najít, časovač vám připočte 15 sekund. Pokud ale vyberete špatné místo, čas se o 30 sekund sníží. Každý další obrázek vám přidá 60 sekund. Zkusíte to?

[appbox appstore id477163107 oldprice=“75Kč“]

iPhone fb

Dnes nejčtenější

.