Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

PopArt Camera FX

Pokud chcete obyčejnou fotografii proměnit na fotografii z 50. či 60. let 20. století, stáhněte si aplikaci PopArt Camera FX.

[appbox appstore id558461261 oldprice=“79Kč“]

Home Workouts and Exercises

Začněte cvičit a udržte si perfektní kondici. Stačí cvičit několik minut denně, abyste docílili nižší hmotnosti. Stáhněte si aplikaci Home Workouts and Exercises, kde najdete stovky cviků na všechny části těla.

[appbox appstore id1060747118 oldprice=“99Kč“]

Skywall Pro – HD + Wallpapers

Jestliže si rádi měníte tapety na iPhonu, stáhněte si aplikaci Skywall Pro, která nabízí stovky originálních tapet, jež v žádné jiné aplikaci s tapetami nenajdete.

[appbox appstore id1260154998 oldprice=“79Kč“]

RadioApp Pro

Posloucháte rádi rádio? Ovšem nenašli jste ještě aplikaci, na které byste si naladili všechny oblíbené stanice. Stáhněte si RadioApp Pro.

[appbox appstore id687223019 oldprice=“249Kč“]

World Flag Stickers for iMessage

Potrpíte si na samolepkách? Zřejmě vám ve sbírce samolepek chybí všechny vlajky světa. Jestliže je chcete posílat přes iMessage, stáhněte si aplikaci World Flag Stickers for iMessage a přidejte do zpráv trochu kultury.

[appbox appstore id1161184601 oldprice=“25Kč“]

English Prepositions: Pro

Máte problém s předponami v anglickém jazyce? Aplikace English Prepositions: Pro vám pomůže naučit se je zábavnou formou.

[appbox appstore id1158620398 oldprice=“25Kč“]

Stickers of Penguins & Stuffs

Ještě zde máme jednu sadu samolepek. Tentokrát se jedná o tučňáky. Pokud chcete tyto hloupé tučňáky posílat přes iMessage, stačí si stáhnout tuto aplikaci.

[appbox appstore id1158436372 oldprice=“25Kč“]

Panographic Photo

Panografie je fotografická technika, při níž je jeden obrázek sestaven z několika překrývajících se fotografií. K vytvoření takového uměleckého díla slouží aplikace Panographic Photo.

[appbox appstore id1362027092 oldprice=“49Kč“]

Sketch Me! Sketch&Cartoon

Proměňte ničím nezajímavou fotografií na umělecké dílo s aplikací Sketch Me! Sketch&Cartoon. Vytvoříte kreslenou fotku, kterou potom můžete klidně použít do svého komiksu, nebo ji zveřejníte na sociálních sítích.

[appbox appstore id592986685 oldprice=“49Kč“]

Rainbow – Colorful Camera

Pokud milujete duhy a chcete ji přidat i na svou fotografii, použijte aplikaci Rainbow – Colorful Camera. Duhové fotky jsou v módě.

[appbox appstore id1290631614 oldprice=“25Kč“]

XnShape

XnShape je jednoduchá aplikace, ve které přeměníte fotku na nádhernou abstraktní kompozici. XnShape analyzuje fotku a vytvoří z ní unikátní mozaiku.

[appbox appstore id572524241 oldprice=“25Kč“]

Dnes nejčtenější

.