Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Roll For It!

Pokud si rádi hrajete s kostkami, potom je hra Roll For It! pro vás jako stvořená. Je zábavná, jednoduchá a rychlá. Pravidla jsou navíc snadno pochopitelná. Jedná se o nejrealističtější digitální kostky v historii, jak alespoň uvádí vývojář hry. Posuďte to sami.

[appbox appstore id1002886058 oldprice=“49Kč“]

Aero Effect

Zahrajte si aerodynamickou hru. Ocitnete se v bludišti, z něhož se musíte dostat a překonat různé geometrické nástrahy. Při hraní vám navíc bude hrát hudba od slavného hudebníka Fata Barda. Hra se vyznačuje jednoduchým ovládáním, stylovým designem a vzrušující hratelností. Celkem 50 ručně vytvořených úrovní je rozděleno na 5 etap.

[appbox appstore id1202422630 oldprice=“49Kč“]

Single Origin – Coffee Timer

Pokud patříte mezi milovníky kávy, rozhodně si stáhněte aplikaci Single Origin – Coffee Timer. Dovede vás k dokonalé kávě. V receptu uvidíte, kolik přesně gramů kávy máte dat, abyste například uvařili cappuccino. Zároveň vám aplikace prozradí, kolik do šálku nalít vřelé vody. Vedle toho aplikace zahrnuje také časovače.

[appbox appstore id1316843624 oldprice=“25Kč“]

Daily Log – Journal/Diary

Daily Log – Journal/Diary umožňuje rychle a jednoduše zachytit okamžiky během celého dne. Aplikaci můžete používat jako deník, ať už se jedná o pracovní den anebo víkend. Ke každému záznamu si navíc můžete přidat fotky a lokalita se zaznamená automaticky, a tak budete vědět, odkud jste si poznámku udělali.

[appbox appstore id391132593 oldprice=“25Kč“]

Pocket Glasses PRO

S kapesní lupou je život jednodušší. Pokud zrovna u sebe nemáte brýle, ale potřebujete přečíst něco malým písmem, stačí spustit aplikaci Pocket Glasses PRO.

[appbox appstore id1046480662 oldprice=“99Kč“]

Heart Rate PRO

Proměňte svůj iPhone na monitor srdeční frekvence pomocí aplikace Heart Rate PRO. Vaše srdeční frekvence vám dokáže prozradit, jaký je váš skutečný fyzický a psychický stav.

[appbox appstore id1063248233 oldprice=“99Kč“]

AR Measure

Změřte délku a oblasti za pomocí jednoduché mobilní aplikace. Jedná se o aplikaci AR Measure, která představuje nejrychlejší způsob měření vzdálenosti dvou bodů a plochy.

[appbox appstore id1287259287 oldprice=“49Kč“]

Best Anniversary Ecards

Vytvořte si vlastní kartičky s blahopřáním. Pošlete zamilovanou online pohlednici své partnerce, blahopřání k narozeninám svému tatínkovi a podobně. V dnešním digitálním světě jsou digitální přáníčka naprosto běžná.

[appbox appstore id1015990443 oldprice=“25Kč“]

IDEAZ – Keep your ideas in one place

Dostali jste nějaký skvělý nápad a potřebujete si ho někam zaznamenat? Použijte k tomu aplikaci IDEAZ. Zapisujte si své nápady, protože je možné, že příští týden už si je nebudete pamatovat, a potom si je zpětně prohlížejte.

[appbox appstore id657229767 oldprice=“25Kč“]

Jobjuice Strategy & Consulting

Aplikace Jobjuice Strategy & Consulting je skvělá příručka, která vám pomůže připravit pohovor pro zaměstnance. Obsahuje více než 80 témat, které používají křížové odkazy, aby posílily vazby mezi diagnózou, strategickými alternativami, implementací a výsledky.

[appbox appstore id440789600 oldprice=“379Kč“]

Jobjuice Fin. & Inv. Banking

Aplikace Jobjuice Finance & Investment Banking je kompletní přehled finanční analýzy MBA a investičního bankovnictví. Poskytuje spoustu informací o finanční oblasti. Aplikace vám pomůže vybrat vhodného pracovníka na pozici do tohoto segmentu vaší firmy. Intuitivně kombinuje sekce vztahující se na účetnictví, kapitálové trhy, LBO a další.

[appbox appstore id399537583 oldprice=“379Kč“]

Jobjuice Marketing

Jestliže sháníte nějakou příručku, která vám pomůže připravit se na pohovor s potenciálním zaměstnancem do marketingu či obchodního managementu, použijte aplikaci Jobjuice Markeing. Dokonce aplikace obsahuje spoustu nástrojů s mnoha informacemi o marketingových strategiích.

[appbox appstore id359562145 oldprice=“379Kč“]

iphone fb

Dnes nejčtenější

.