Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Starborn Anarkist

Jedná se o návykovou arkádovou vesmírnou střílečku, ve které se musíte zachránit. Vybudujte si lepší loď, získejte výkonnější zbraně. Zvládnete přežít?

[appbox appstore id687779885 oldprice=“79Kč“]

Balance My Day

Balance My Day je jednoduchý způsob, jak přidat do každodenního života rovnováhu, konzistenci a lepší management času. Přiřadíte si ke každodenním aktivitám počet hodin, a tím vás aplikace bude motivovat, abyste se drželi svého závazku.

[appbox appstore id1119338110 oldprice=“25Kč“]

Emoji Camera – unique filters

Emoji Camera poskytuje jedinečné emoji a filtry. K vašim fotkám můžete přidat oblíbené emoji a přivést je k životu. Je to jednoduché.

[appbox appstore id1125802891 oldprice=“25Kč“]

The Best Monster Quiz

Znáte všechny Pokémony? Vyzkoušejte kvíz, který se týká právě těchto malých příšerek. Obtížnost otázek se postupně zvyšuje. V každé úrovni je 18 pokémonů, které musíte správně uhádnout.

[appbox appstore id1203404497 oldprice=“79Kč“]

Pocket Glasses PRO

Občas se stane, že člověk zapomene doma brýle. Ovšem nemusíte se pro ně vracet. Pokud potřebujete přečíst něco malým písmem, na co však nevidíte, není nic jednoduššího než použít Pocket Glasses PRO.

[appbox appstore id1046480662 oldprice=“99Kč“]

Measuring Tape AR

Measuring Tape AR je inovativní nástroj používající rozšířenou realitu k měření různých věcí a objektů. Jedná se o nejrychlejší a nejchytřejší způsob, jak změřit rozměry fyzických objektů a vzdáleností.

[appbox appstore id1297209973 oldprice=“99Kč“]

Safety Photo+Video

Safety Photo+Video umožňuje uchovat v soukromí vše obrázky a videa. Skrze danou aplikaci můžete ochránit citlivá média kódem.

[appbox appstore id456637671 oldprice=“49Kč“]

AirDisk Pro

AirDisk Pro vám umožnuje ukládat, prohlížet a spravovat soubory na iPhonu, iPadu a iPodu touch. Potom se můžete k AirDisk Pro připojit z jakéhokoliv Macu či počítače přes Wi-Fi síť a přenést si soubory přetažením přímo z aplikace Finder či Průzkumníka (Windows).

[appbox appstore id505904421 oldprice=“49Kč“]

Footpath Route Planner

Prostřednictvím aplikace Footpath Route Planner si můžete plánovat pěší túry a měřit vzdálenost, kterou ujdete.

[appbox appstore id634845718 oldprice=“25Kč“]

Visual Muscles 3D

Pokud hledáte aplikaci, ve které byste mohli zkoumat lidské svaly ve 3D, stáhněte si Visual Muscles 3D. Využívá pokročilého interaktivního 3D dotykového rozhraní. Otočíte si model do libovolných úhlů, jednotlivé svaly si přiblížíte i oddálíte podle potřeby. V aplikaci najdete jak kostru, tedy naučíte se pojmenovávat všechny kosti v našem těle, tak i svaly.

[appbox appstore id645249033 oldprice=“49Kč“]

ipad map fb

Dnes nejčtenější

.