Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Brightly – Fix Dark Photos

Určitě se vám někdy stalo, že jste vyfotili krásnou fotku, ale ve výsledku byla moc tmavá. Tento problém by měla vyřešit aplikace Brightly – Fix Dark Photos, která tmavé fotografie zesvětlí a poté můžete upravit kromě jasu například i saturaci, teplotu barev či kontrast.

[appbox appstore id1270382069 oldprice=“89 Kč“]

Learn English Listening Master

Learn English Listening Master je perfektní aplikací pro zlepšení vaší znalosti angličtiny. Aplikace vám vždy přehraje určité slovo či větu a vy poté vybíráte slova, která jste slyšeli. Připraveno je mnoho levelů, které si postupně odemykáte.

[appbox appstore id1349948992 oldprice=“119 Kč“]

Lineup – Football Squad

Fotbalové fanoušky potěší aplikace Lineup – Football Squad. V ní si mohou vytvořit vlastní tým, včetně formace a hráčů na lavičce. U hráčů si můžete nastavit libovolnou pozici, takže se fantazii meze nekladou.

[appbox appstore id968925225 oldprice=“29 Kč“]

3D Anatomy

3D Anatomy, jak už název napovídá, nabídne 3D anatomii lidského těla. Kromě prohlížení všech svalů v těle můžete vyzkoušet i test, kdy svaly přiřazujete na správné místo.

[appbox appstore id695187101 oldprice=“119 Kč“]

Darkland : Madness Dashing

Darkland je hrou s maximálně jednoduchým ovládáním, což však rozhodně neznamená, že je snadná. Připraveno je velké množství levelů, ve kterých se musíte dostat do cíle. V cestě vám bude stát mnoho překážek, takže budete jednotlivé levely opakovat, a to často.

[appbox appstore id1047767887 oldprice=“29 Kč“]

Hotfoot – City Racer

Ve hře Hotfoot – City Racer budete ve sporťáku unikat před policií. Vyzkoušet můžete kampaň nebo si například vyzkoušet hru za policisty, kdy budete padouchy chytat.

[appbox appstore id1022281651 oldprice=“29 Kč“]

iPhone XR lsa FB

Dnes nejčtenější

.