Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Létání s drony se stalo v posledních měsících obrovským hitem. Aby taky ne.  Nejenže si s nimi užijete skvělou zábavu, ale jste skrze ně schopni zachytit úchvatné záběry svého okolí z výšky několika desítek až stovek metrů. Jak ale vybrat dron, který skutečně stojí za to?

Na trhu existuje celá řada dronů různých typů, tvarů a velikostí. Mezi ty nejspolehlivější se pak bezesporu řadí ty od společnosti DJI, která si za dobu své existence vydobyla mezi milovníky těchto létajících strojů velké uznání. A právě na jednoho drona z dílny DJI máme pro vás, naše věrné čtenáře, parádní slevovou akci. 

Pokud hledáte kompaktní dron se slušnou výdrží baterie, nízkou váhou, slušnou maximální rychlostí a dostatečně kvalitní kamerou, mohl by se vám zalíbit model Spark od DJI ve verzi Alpine White. Ten nabízí Full HD kameru s dvouosou stabilizací, šestnáctiminutovou výdrž ve vzduchu, maximální rychlost 50 km/h, GPS, slot na microSD až do kapacity 64 GB či dolet 2km od vysílačky. Jeho uživatelé si u tohoto modelu pochvalují ale i jeho odolnost, kterou oceníte především při svých začátcích s létáním. Potěší ale i poměrně nízká cena 12 990 korun, která bude pro deset z vás díky slevovému kódu ještě nižší. 

Jak jsem již psal v předešlém odstavci, cena dronu je standardně 12 990 korun. Díky slevovému kódu PROMO19DJISPARK však můžete tuto parádní “hračku” získat o 1500 korun levněji, tedy jen za 11 490 korun. Kód je však omezený na deset použití, po kterých se automaticky deaktivuje. Rozhodně byste tedy neměli s nákupem otálet. Kompletní podmínky akce naleznete zde. 

kosik-slevovy-kod
LSA-Head-DJI-Spark

Dnes nejčtenější

.