Zavřít reklamu

Uprostřed minulého týdne se dostaly na světlo světa zprávy o chystané nové verzi monitorovacího systému pro spánek Beddit z dílny stejnojmenné společnosti, kterou Apple nedávno odkoupil. Kalifornskému gigantu se totiž podařily získat certifikace u amerického FCC, z čehož mnozí usuzovali, že příchod nové generace Bedditu, který měl nést podle certifikace označení 3.5, je za dveřmi. A tak se také stalo. Nový Beddit je totiž již v prodeji.

Nová verze Bedditu se prodává za 4 290 korun a přináší mírné designové vylepšení jak u samotného monitorovacího pásu, tak v aplikaci, která zaznamenává data z měření. Žádná revoluce, ve kterou mnozí doufali, se tedy nekoná. Stále se jedná o 2 mm tenký a 65 cm dlouhý pás umístěný pod prostěradlem, který odesílá data o spánku přímo do své vlastní aplikace a s uděleným povolením i do aplikace Zdraví.

Takto Beddit 3.5 vypadá:

Jelikož Apple přijal Beddit pod svá křídla teprve minulý rok, dá se očekávat, že tady jeho cesta nekončí. V budoucnu se proto pravděpodobně dočkáme nových a o poznání revolučnějších verzí tohoto produktu. Ostatně, pár velmi zajímavých patentových přihlášek, které by mohly posunout monitoring spánku na zcela novou úroveň, si již Apple v minulosti zaregistroval.

beddit

Dnes nejčtenější

.