Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sháníte ideální dárek pro dobrodruha, který potřebuje být neustále online? Pořiďte mu voděodolný, prachuvzdorný smartphone, jehož bezrámečkové tělo je dokonalé odolné i proti otřesům. Dnes můžete tento telefon získat se skvělou slevou a bez poštovného.

Telefon Outdoor X se pyšní odolností třídy IP68. Jeho ergonomické tělo je odolné proti vodě, prachu i otřesům, takže si ho s sebou můžete vzít na jakékoliv dobrodružství. Smartphone je zároveň také lehký, takže nijak nenaruší vaše pohodlí. Umožňuje rychlé nabití a je zabezpečen otiskem prstu, odemknout ho můžete ale také za pomoci Face ID. Telefon disponuje 6GB RAM a 128GB ROM a je osazen osmijádrovým výkonným procesorem. Na smartphonu běží operační systém Android 8.1, telefon podporuje dual SIM a paměťové karty s kapacitou až 256GB. Je vybaven duálním zadním 16MP + 8MP fotoaparátem a 13MP fotoaparátem pro perfektní autoportréty.

Smartphone Outdoor X zakoupíte na webu Ebay za 5188 korun. Poštovné do České republiky je zdarma, celní poplatky hradí prodejce.

Outdoor X fb

Dnes nejčtenější

.