Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

CrazyTalk Animator 3 Pro

CrazyTalk Animator 3 Pro je software pro tvorbu 2D animací. Jeho hlavní předností je jednoduchost ovládání a vytvoření profesionálně vypadajících animací tak bude po troše cviku opravdu hračka. Rozpohybovat totiž můžete již existující obrázek, samozřejmě s mnoha možnostmi úprav.

[appbox appstore id1189506284 oldprice=“2.544 Kč“]

Super Vectorizer – Image to Vector Graphic

S touto aplikací přetvoříte jakýkoliv klasický obrázek či fotografii ve formátech JPEG, BMP, PNG a mnoho dalších do vektorové grafiky. To vše zabere pouze pár kliknutí myší. Výsledný vektor podporuje až 32 barev.

[appbox appstore id704139979 oldprice=“599 Kč“]

Money Pro: Personal Finance

Jedna z nejlépe vypadajících aplikací na správu financí je opět ve slevě. Money Pro nabízí kompletní správu vašich financí, kalendář, notifikace se splatnostmi faktur, rozpočty a mnoho dalšího. To vše ve velmi jednoduché, přehledné a dobře vypadající grafice.

[appbox appstore id972572731 oldprice=“899 Kč“]

Steam

Subnautica

Dobrodružná hra Subnautica nás zavede do podvodního světa na neznámé planetě. Obří otevřený svět tak čeká na prozkoumání. Musíte se postarat o dostatečný přísun kyslíku, vody, jídla a také o vyrobení potřebného vybavení, abyste mohli prozkoumat okolí.

[appbox steam simple 264710 oldprice=“20.99 €“]

Surviving Mars

V Surviving Mars budete kolonizátory této rudé planety. Na vás bude postavit potřebné budovy, starat se o obyvatele, sbírat potřebné suroviny a zkrátka postarat se, aby vše klapalo tak, jak má.

[appbox steam simple 464920 oldprice=“29.99 €“]

BalanCity

V BalanCity budete stavět město, avšak má to háček. Celá jeho podstava je totiž umístěna pouze na jednom pilíři přesně uprostřed, takže během stavění musíte myslet na vybalancování stran. Pokud bude jedna strana města těžší, můžete začít od začátku, protože se všechny budovy sesypou jako domeček z karet.

[appbox steam simple 462680 oldprice=“7.99 €“]

Bad North

Bad North nabídne real-time souboje a taktickou hratelnost. Úkol zní jednoduše – ubránit ostrov před nájezdy Vikingů, avšak jeho provedení tak snadné nebude. Každý ostrov je náhodně generovaný, takže se nemusíte bát, že byste se po krátké chvíli nudili.

[appbox steam simple 688420 oldprice=“14.99 €“]

imac fb

Dnes nejčtenější

.