Zavřít reklamu

Rok se s rokem sešel a my jsme opět tady. Přijde mi to jako pár dní, kdy jsem psal tipy na vánoční dárky minulý rok. Avšak čas je neúprosný a opět je zde vánoční nálada, ke které patří nakupování vánočních dárků. Pokud jste si tento článek rozklikli, tak s největší pravděpodobností hledáte inspiraci pro vánoční dárky pro MacBook. Pokud vás tedy zajímá, co dotyčnému (nebo sobě) koupit pod stromeček, pojďte se společně se mnou podívat na nejzajímavější dárky pro uživatele MacBooků.

Do tisíce korun

WHOOSH! Screen Shine On the go – Pro dokonalý lesk obrazovky

Retina displej, kterým už nyní disponují všechny MacBooky, je opravdu jeden z nejlepších displejů současnosti. I ten se ale může vnějšími vlivy zašpinit. Společně s WHOOSH! Screen Shine on the go budete mít vždy jistotu, že bude vaše obrazovka čistá při jakékoliv příležitosti. WHOOSH! Screen Shine on the go můžete zakoupit pomocí tohoto odkazu.

Adaptér Apple USB-C to USB – klasické USB je prostě pořád nutností

Apple svými změnami v konektivitě opravdu šokuje celý svět, který ještě není na nejnovější vymoženosti úplně připraven. V každé domácnosti s nejnovějším MacBookem se tedy rozhodně hodí USB-C to USB adaptér, díky kterého připojíte k vašemu Macu bez problému i tu nejobyčejnější flashku. Pokud však požadujete navrácení veškerých starých portů do vašeho MacBooku, pokračujte dále ve čtení – naleznete totiž ještě něco o mnoho lepšího. Originální Apple USB-C to USB adaptér zakoupíte zde.

World Travel Adapter Kit – Praktická věc pro každého cestovatele

Pokud patří obdarovaný mezi vášnivého cestovatele, určitě s otevřenou náručí přivítá World Travel Adapter Kit od Applu. V tomto balíčku se nachází sedm zástrček do různých elektrických zásuvek po celém světě. S tímto kitem se tedy není třeba obávat, že byste si svůj Mac nenabili i na konci světa. Pro objednání tohoto kitu však na konec světa jezdit nemusíte, jelikož je k dispozici k objednání tady.

Do pěti tisíc korun

LaCie Porsche Design Mobile Drive – Luxusní rozšíření úložiště

Nestačí-li vám SSD úložiště ve vašem Macu, je externí disk tím pravým ořechovým. Proč ale ztrácet čas obyčejnými externími disky, když sobě nebo komukoliv jinému můžete pořídit luxusní externí disk LaCie Porsche Design Mobile Drive? Vybrat si můžete z různých velikostí, které startují na 1 TB a končí až na 8 TB. Luxusní eHDD LaCie Prosche Design zakoupíte zde.

USB-C Hub HyperDrive – Navrátí všechny porty nejnovějším MacBookům

I já jsem si tím prošel a prochází si tím většina uživatelů nejnovějších MacBooků. Jedná se o absenci několika základních portů. Apple je samozřejmě inovativní firma a rozhodně jí to nemám za zlé, avšak většina společností ještě není na tak velký skok připravena. Proto se zde nabízí skvělé řešení v podobě USB-C rozbočovače HyperDrive SLIM USB-C Hub, který dodá všechny potřebné konektory. Rozbočovač HyperDrive SLIM USB-C Hub ve dvou různých barvách zakoupíte zde.

Apple AirPods – Pro věrné uživatele Applu

AirPody od Applu jsou mnohými uživateli hodnoceny jakožto jeden z nejlepších produktů, které kdy Apple představil. Sluchátka AirPods se hodí každému nenáročnému milovníkovi hudby, ale také skvěle poslouží jako handsfree, například do auta. Mezi mými přáteli najdu opravdu hodně jedinců, kteří AirPods vlastní a z každé strany na tyto sluchátka slyším jen a jen chválu. Bezdrátová sluchátka Apple AirPods zakoupíte tady.

Nad pět tisíc korun

Beats Solo3 Wireless – Luxus, který poznáte na první pohled

V případě, že se s „peckami“ v podobě AirPods nespokojíte, můžete sáhnout po Beats Solo3 Wireless. Jedná se o bezdrátová sluchátka od proslulé značky Beats, kterou už momentálně vlastní sám Apple. Skvělý zvuk, nadstandartní zpracování a design, až 40 hodin výdrže na baterii – tak to jsou Beats Solo3 Wireless. Sluchátka Beats Solo3 Wireless můžete v různých variantách zakoupit zde.

Originální kožený návlek pro váš MacBook – I počítač potřebuje ochranu

Kožený návlek pro MacBook je luxusní záležitostí, kterou taktéž nepohrdne žádný jablíčkář. Jedná se o skvělý dárek, pokud nechcete kupovat klasické polykarbonátové pouzdro. S koženým pouzdrem máte téměř 100% jistotu, že nešlápnete vedle – ať už kvůli perfektnímu designu od Applu či kvůli fantastické ochraně, kterou pouzdro MacBooku dodá. Originální kožený návlek zakoupíte zde.

Apple Magic Mouse 2Apple Magic Keyboard v černé barvě

Společně s vydáním iMacu Pro spatřily světlo světa i tmavá Magic Mouse 2 a tmavá Apple Magic Keyboard. V případě, že milujete černou barvu a stejně jako ve mně ve vás probouzí černá nádech luxusu, připlaťte pár stovek a místo obyčejných bílých periferií sáhněte po těch tmavých. Jedná se o precizně zpracovanou myš a klávesnici od Applu, která se hodí ke každému MacBooku. Tmavou variantu Magic Mouse 2 zakoupíte zde a tmavou Magic Keyboard koupíte zde.

Nad deset tisíc korun

BeoPlay H9i – zvuk jako od samotného Boha

Pokud nejste fanoušky Beats a chcete vsadit na skutečnou kvalitu, pak jsou tu pro vás sluchátka BeoPlay H9i. Kromě špičkového zvuku nabízí i dokonalé zpracování firmou Bang & Olufsen. Použity byly materiály z jehněčí a hovězí kůže a zbytek je doplněn eloxovaným hliníkem. Jednoduše naprostá lahoda a slast pro každé uši, které budou mít možnost zvuk z BeoPlay H9i slyšet. Slast pro vaše uši v podobě BeoPlay H9i zakoupíte pomocí tohoto odkazu.

Christmas MacBook

Dnes nejčtenější

.