Zavřít reklamu

Už čoskoro tú máme Haloween, ktorý prináša do virtuálnych herných knižníc hromadu tematického obsahu. Okrem tradičných haloweenskych udalostí, limitovaných eventov a časovo obmedzených výziev sa však dočkáme aj príchodu úplne nových titulov, ktoré debutujú práve počas strašidelného festivalu. jedným z nich je nádejná arkáda od tvorcov zo Sky Pirate Studios s názvom Help! I’m Haunted, ktorá vyčarí úsmev na tvári hlavne pamätníkom legendárnych arkádových simulátorov z minulého storočia. Hra, ktorá je vo výraznej miere inšpirovaná ikonickým titulom Kero Blaster sa na zariadeniach so systémom iOS objaví už tento rýždeň.

Hra bola oznámená pre platformu mobilných zariadení ešte v roku 2016, no kvôli problematickému vývoju, boli tvorcovia nútení príchod odložiť. Po výrazných zlepšeniach v spracovaní hrateľnosti a celkového vizuálu prešla hra beta testovaním a my sa jej tak už čoskoro dočkáme v originálnej verzii. Sympatická akčná plošinovka s retro 8-bit grafickým spracovaním nás postaví do úlohy lovca duchov, ktorému sa do cesty postaví nejedno bizarné monštrum.

Zaujímavá plošinová akcia Help! I’m Haunted zaujme nejedného milovníka klasických arkád. 

Titul ponúkne širokú variáciu levelov a misií, pri ktorých bude nutné zapojiť aj logické myslenie. V drvivej väčšine herných sekvencií sa bude jednať o strieľanie nepriateľov a prekonávanie rôznych bariér a prekážok, no stretneme sa aj s netradičnými puzzle hádankami na báze hlavolamov. K dispozícii bude široká škála zbraní a rôznych vychytávok, ktoré nám výrazne dopomôžu v boji s virtuálnymi príšerami. Ak obľubujete tradičné grafické spracovanie z arkádových automatov spojené so zábavným a oddychovým gameplayom, táto hra by vám určite nemala prekĺznuť medzi prstami. Nachystajte si masky, pretože sympatická arkáda prichádza presne na Haloween!

  • Arkádová hra Help! I’m Haunted pre zariadenia s iOS vychádza už 31. októbra/října

Haunted

Dnes nejčtenější

.