Zavřít reklamu

Apple naplánoval na příští úterý 30.října konferenci, na které by měl podle všech očekávání představit nové iPady Pro, Macy a možná třeba i oznámení, kdy bude do prodeje vypuštěna bezdrátová nabíječka AirPower, na kterou zákazníci už čekají více než rok. Konferenci nebude tentokrát pořádat ve svém sídle v Kalifornii, ale v New Yorku. Celá sláva se bude konat konkrétně v Brooklyn Academy Of Music v New Yorku, a to v 10 hodin místního času (u nás tedy 15:00). Přestože nás ještě od úterka dělí poměrně dost času, Apple už začal pracovat na výzdobě tohoto místa. Záběry příprav zveřejnil japonský blog Mac Otakara. Na přípravy se můžete podívat ve videu pod tímhle odstavcem.

Jak můžete na videu vidět, okna jsou potahována barevnými foliemi, přičemž na prostředním je znázorněno mimo jiné logo Applu. Designově se výzdoba velmi podobá pozvánkám, které Apple rozeslal minulý čtvrtek. I ty totiž hýří barvami, což nepřímo naznačuje příchod produktu pro grafiky, což nemůže být nic jiného než právě nová generace iPadu Pro.

Takhle by měly vypadat nové iPady Pro, které Apple hodlá v úterý ukázat světu:

Obecně se dá konec října označit za jedno z nejzajímavějších období letošního roku pro Apple. Krom chystaného představení nových iPadů a Maců totiž dnes do prodeje uvedl i nové iPhony XR, které tak doplní trojici představených jablečných smartphonů.  Právě iPhone XR dorazil už i k nám do redakce, díky čemuž si můžete přečíst naše exkluzivní první dojmy sepsané krátce po jeho rozbalení.

AppleOctoberEvent-fb

Dnes nejčtenější

.