Zavřít reklamu

Týdny spekulací ohledně toho, kdy se představí první letošní hardwarové novinky jsou konečně u konce. Apple totiž před malou chvíli rozeslal vybraným médiím pozvánky na svou tradiční jarní tiskovou konferenci s tradičním názvem Apple Special Event, na které by měl právě řadu nových hardwarů představit.

spring-loaded-event

Kdy se představí iPady Pro, AirTags a další novinky

Apple Special Event, na kterém se představení novinek dočkáme, proběhne příští úterý 20. dubna od 19:00 našeho času. Stejně jako v případě předešlých tiskových konferencí Applu, i tentokrát bude vše jen online kvůli snaze eliminovat riziko nakažení koronavirem. Předtočené video, které začne Apple od 19:00 našeho času příští úterý vysílat, se bude takřka 100% odehrávat v prostorách Apple Parku a zejména pak v Divadle Steva Jobse, ve kterém Apple své novinky představuje od podzimu 2017.

Kromě iPadů Pro či AirTagů očekáváme na Apple Special Eventu i představení Apple TV. Svou chvilku slávy by si teoreticky mohly na prezentaci užít i redesignované iMacy či příslušenství pro iPhony ve formě přídavných MagSafe baterií. Zcela vyloučit rovněž nelze nová bezdrátová sluchátka Apple AirPods 3 či AirPods Pro 2. Ať už se příští týden představí vše výše zmíněné či nikoliv, budeme vás celým večerem na našem magazínu jako již tradičně provázet a v jeho průběhu vám naservírujeme nálož článků poodhalující novinky snad ze všech stran. Rozhodně se tedy máte na co těšit.

Dnes nejčtenější

.