Zavřít reklamu

Šialenstvo menom Battle Royale, ktoré hýbe videoherným svetom už niekoľko mesiacov sa zrejme tak ľahko nezastaví vôbec pred ničím. Legendárne herné značkamy ako Battlefield alebo Call of Duty sa síce rozhodli pre adaptáciu najpopulárnejšieho akčného módu sveta, no kráľom ostáva aj naďalej fenomenálny Fortnite z produkcie štúdia Epic Games. Tvorcovia neprestávajú svojich fanúšikov bombardovať exkluzívnym herným obsahom, preto sa už čoskoro aj na jablčných zariadeniach dočkáme novej limitovanej udalosti, z ktorej budete mať zimomriavky aj vy. Do Fortnite totiž už o pár dní dorazí Halloweensky event plný monštier, duchov a masiek spolu s tonou zberateľských predmetov.

Napriek tomu, že očakávaný režim Save The World o niečo oneskorí (presunutie príchodu na rok 2019), nemusíte zúfať. Už od začiatku šiestej sezóny intenzívnych multiplayerových bitiek nám bolo jasné, že udalosť ako Haloween nesmie v hre chýbať. Celá senzácia tak vypukne už 26. októbra/října, pričom si limitované výzvy budeme môcť užiť až do 4. novembra/listopadu. Haloweensky Event alebo ako ho nazvali autori z dielne Epic Games – „FortniteMares 2018“ ponúkne celý rad kustomizačných a kozmetických predmetov pre herné postavy. K jednotlivým maskám, oblekom a iným prednostiam sa však bdueme musieť prebojovať cez určité výzvy, ktoré budú spracovaním podobné ako v predchádzajúcich časovo obmedzených udalostiach. Zatiaľ však nie je veľmi jasné, o aké doplnky sa v udalosti budeme môcť popasovať. Nedávne tweety z oficiálneho herného účtu odhalili niekoľko obrázkov, ktoré môžete nájsť v uvedenej galérii.

S najväčšou pravdepodobnosťou sa bude jednať o skin „zombie kovboja“, ktorý bude doplnený prisluchajúcim revolverom s vlastným skinom. Všetko by sme sa mali dozvedieť v deň oficiálneho príchodu „FortniteMares 2018“, preto nebudeme zbytočne rozdúchavať plamienky konšpiračných teórií. S prehustením režimu Battle Royale by nejeden fanúšik hernej scény očakával, že komunita hráčov Fortnite výrazne klesne na globálnom počte. Hre sa však aj naďalej darí a hráči sa tak môžu tešiť na nové dobrodružstvá.

  • Hra Fortnite je dostupná zadarmo v App Store pre zariadenia s iOS

[appbox appstore id1261357853]

Fortnite

Dnes nejčtenější

.