Zavřít reklamu

Mysleli ste si, že šialenstvo točiace sa okolo extrémne populárneho režimu Battle Royale len tak utichne? V tom prípade vás musíme sklamať. V čele všetkých titulov zahrňujúcich tento mód ešte stále figuruje jednotka v podobe Fortnite z dielne vývojárov Epic Games. Nesmieme však zabúdať ani na PUBG, ktoré podľa všetkého ešte stále nepovedalo svoje posledné slovo. Konkurenčný Battle Royale počin totiž prichádza s novým sezónnym updatom, ktorý do hry vnesie hneď niekoľko premiérových prvkov. Oficiálne sa nového obsahu dočkáme v priebehu budúceho týždňa, pričom nám hra prinesie nový režim Spectator, Haloweensky dizajn a nový vizuál pre herné zápasy.

Za najväčšiu novinku je považovaný nový Erangel Night Mode, ktorý zahalí herné prostredie pod rúško tmy. Známe mapové spracovanie tiež poskytne niekoľko zmien v teréne a celkom spracovaní prostredia, nakoľko sa dočkáme miernej úpravy stromov, budov a podobných exteriérových zmien. Ako vieme, už čoskoro sa nám začne čas Halloweenu, ktorý ako inak nesmie chýbať ani v titule PUBG Mobile. Okolité prostredie tak naviac ponúkne tekvicové hlavy, strašidelné sviece a letiace netopiere, čo navodí tú správnu jesennú atmosféru.

Nový update prináša vychytávky ako nočný mód, Haloweenske herné prvky alebo režim Spectator.

Počas Halloweenskeho eventu sa naviac zvýši šanca na vyvolanie nočného módu až o 50%, takže si v šere zahráme o niečo dlhšie a častejšie, ako tomu bolo doteraz. Vitaným prídavkom do obľúbeného mobilného titulu je aj Spectator mód, ktorý nám umožní sledovať počínanie ostatných hráčov. Ak sa teda stane, že vaša herná postava zomrie, môžete sledovať ostatných hráčov a ich cestu k povestnej „Chicken Dinner“. PUBG sa síce počtom stiahnutí a rozprávkovými ziskami nechytá na konkurenčný náprotivok v podobe hry Fortnite, no to neznamená, že hra z produkcie Tencent nedisponuje svojimi kvalitami. Neváhajte a zapojte sa do akčného boja v Halloweenskom prostredí aj vy.

  • Hra PUBG Mobile pre zariadenia s iOS je dostupná zadarmo v App Store

[appbox appstore id1330123889]

PUBG

Dnes nejčtenější

.