Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Unito – Unit Converter

Určitě jste někdy potřebovali převést nějaké jednotky. Kilogramy na libry, míle na kilometry, metry na palce a mnoho dalších. Všechny tyto převody obsahuje aplikace Unito. Pouze vyberete, co chcete převést, zadáte hodnotu a znáte výsledek. To vše v pěkném grafickém kabátku.

[appbox appstore id933623531 oldprice=“29 Kč“]

Tweety Pro Widgets for Twitter

Twitter je pro mnoho uživatelů nepostradatelnou sociální sítí, která se od Facebooku či Instagramu celkem odlišuje. Pokud chcete mít k Twitteru přístup i na uzavřené obrazovce či kdykoliv jindy v Notifikačním centru, sáhněte po Tweety Pro. Pro shlédnutí timeliny, mentions nebo přímých zpráv už vůbec nebudete muset otevírat aplikaci, stačí pouze stáhnout notifikační centrum.

[appbox appstore id1123323511 oldprice=“29 Kč“]

A.R.T. Camera

Fotografická aplikace A.R.T. Camera nabízí kromě samotné možnosti focení i funkce úprav. Jde především o množství filtrů, které můžete vybírat ještě před vyfocením a vidíte tak, jak potenciální snímek změní. Manuálně si můžete nastavit také ISO či rychlost závěrky.

[appbox appstore id1248304975 oldprice=“29 Kč“]

Rhythm Cat Pro HD – Learn To Read Music

Tato hra vám pomůže naučit se noty a „číst hudbu“. Čeká vás 60 zajímavých levelů se stupňující se obtížností. Appka byla vytvořena ve spolupráci s profesionálními muzikanty a učiteli, takže úspěch by měl být zaručen.

[appbox appstore id583711348 oldprice=“149 Kč“]

Zero+

Logických her, které vám vyplní volnou chvíli, není nikdy dost. Jednou z nich je i Zero+. Za úkol máte zbavit se všech kladných a záporných čísel tím, že je spojíte dohromady. Pokud se vám povede v každém z více než 120 levelů zobrazit samé 0, vyhráli jste.

[appbox appstore id944791433 oldprice=“29 Kč“]

Flick Champions Winter Sports

Zima se blíží, takže je čas vyzkoušet Flick Champions Winter Sports. V této hře si se ponoříte do 8 zimních sportů včetně slalomu, skoků na lyžích či hokeje. Vyzkoušet můžete také turnaje nebo si vytvoříte vlastní playlist. Ovládání je jednoduché a zábavné a celková stylizace velmi zajímavá.

[appbox appstore id592682163 oldprice=“29 Kč“]

Flick Champions Summer Sports

Pro ty z vás, kteří naopak už nyní vyhlíží léto 2019, tu je Flick Champions Summer Sports. Hra od stejného týmu jako zimní titul výše nabídne velmi podobné ovládání i stylizaci, avšak samozřejmě jiné sporty. Vyzkoušet můžete běh, hod kladivem, hod oštěpem, kajaky, plavání a další.

[appbox appstore id536531953 oldprice=“29 Kč“]

iphone se fb

Dnes nejčtenější

.