Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

AnyMP4 M2TS Converter
Díky aplikaci AnyMP4 M2TS Converter můžete převést videa M2TS AVCHD na jakékoliv oblíbené video formáty. Můžete také rychle importovat M2TS soubory do Final Cut Pro, iMovie, Avid Media Composer při zachování původní kvality videa. Umožňuje převést M2TS videa na formáty: MP4, MOV, M4V, MPEG, MKV, AVI, WMV, and HD video like TS, HD MP4 a další. Aplikace je momentálně zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id628358505 oldprice=“19,99€“]

Shredo
Shredo je zajímavý a efektivní nástroj, který vám umožní skartovat soubory. Aplikace permanentně skartuje soubory i celé složky, takže vaše informace budou zabezpečené a nikdo je nezíská zpět. Shredo nabízí 3 skartovací metody: 1-pass nabízí dobré zabezpečení a rychlé smazání dat, 7-pass je pomalejší, ale nabízí lepší zabezpečení než 1-pass a poslední 35-pass je nejpomalejší, ale opravdu nejvíce zabezpečená možnost.

[appbox appstore id1132158106 oldprice=“6,99€“]

PDF Encrypt
Jednoduchý pomocník, který vám zašifruje PDF soubory a tak dokáže zabránit úniku soukromých dat. PDF Encrypt také dokáže sloučit několik PDF souborů do jednoho dokumentu. Můžete také nastavit autora dokumentu, nadpis či klíčová slova. PDF Encrypt je aktuálně zdarma, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id603544000 oldprice=“2,99€“]

AudioBurner
AudioBurner je profesionální vypalovací aplikací. Nabízí vypalování hudby na CD a také dokáže vymazat přepisovatelné CD. Dále nabízí 74 různých jazyků. Podporuje: CD, DVD, HD-DVD a BD.

[appbox appstore id814054034 oldprice=“4,99€“]

PDFGenius 4
Hledáte spolehlivou a efektivní aplikaci pro práci s PDF? PDFGenius 4 je výkonný a intuitivní nástroj právě pro práci s PDF soubory. Můžete vytvářet, kombinovat, spojovat, rozdělovat PDF soubory, zmenšovat velikost souboru a extrahovat obrázky a mnoho dalšího. Samozřejmostí je kopírování, vkládání, mazání, duplikování a přetáčení PFD souborů.

[appbox appstore id522090209 oldprice=“9,99€“]

Suite for iWork
Suite for iWork je velmi užitečným nástrojem pro všechny, kteří používají iWork. Aplikace vám poskytne 595 unikátních designů pro aplikaci Pages, 35 kvalitních prezentačních motivů pro Keynote a 90 šablon pro Numbers. Všechny šablony jsou jednoduše přizpůsobitelné vašim přáním a potřebám.

[appbox appstore id815573045 oldprice=“24,99€“]

Snoop Catcher
Pokud jste zvědaví, kdo všechno vám chodí na počítač, když jste pryč nebo chcete mít kolekci selfie každý den, když proberete Mac ze spánkového režimu, tak Snoop Catcher vám zcela jistě pomůže. Jedná se o opravdu prostou aplikaci, která zachytí fotku pokaždé, když je počítač probuzen ze spánku a uloží snímek do složky, kterou si určíte.

[appbox appstore id987378024 oldprice=“0,99€“]

Fairy Tale Mysteries
Žil byl jeden muž, který obcházel města s písněmi a básničkami a v každém městě zajal mnoho duší dětí. Tento příběh se vyprávěl po mnoho generacích. A bohužel každý příběh má začátek pravdivý. Nyní nové zlo navštívilo město Arbourshire a děti se opět začaly postrádat. Záhadné loutkové divadlo vypadá jako centrum těchto únosů. Vám byla přidělena první mise jako vyšetřovateli Bratří Grimmů, je tedy zcela na vás, abyste našel cestu, jak porazit zločince a přivedl děti zpět. Sledujte stopy po kouzlech, abyste vyhledali kouzelníkovo slabé místo, porazte ho a přiveďte zpět všechny, které se ztratily.

[appbox appstore id1065771269 oldprice=“6,99€“]

Shaun the Sheep
Milujete ovečku Shaun? Tak to se vám tato krásná hra určitě zalíbí. Přidejte se k Shaun, Timmymu a Shirley na jejich cestě po zábavných a zajímavých 60 levelech. Využijte každou unikátní dovednost Shaun, abyste mohli projít všemi podzemními tunely a úspěšně dohráli hru.

[appbox appstore id516894510 oldprice=“2,99€“]

Goldman HD
V této hře máte za úkol ovládat horníka, který má ve svém životě jedinou věc – zlato. Je tak vždy připraven za pomocí výbuchu odstranit vše, co mu stojí v cestě za zlatem. Máte také na výběr mnoho druhů explozí. Goldman HD je nyní zdarma pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id606805906 oldprice=“2,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

apps macbook-air-all-faded-and-stuff
Photo: techandall.com

Dnes nejčtenější

.