Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Bill Assistant Pro – Tracker & Reminder

Bill Assistant vám usnadní život bez ohledu na to, jaký typ účtů potřebujete sledovat díky možnostem přizpůsobení. Všechny kategorie jsou definovány uživatelem a můžete zahrnout tolik informací, kolik jen uznáte za vhodné. Aplikace také obsahuje historii plateb, analýzu účtů a možnost sdílet data mezi ostatními finančními aplikacemi vývojářů.

[appbox appstore id439721630 oldprice=“99Kč“]

Jigsaw Wonder Puppies Puzzles for Kids

Této hře neodoláte! Každé z 35 jigsaw puzzlí obsahuje rozkošné štěňátka, kterých se nikdy nenabažíte. Můžete si je rozdělit od 4 až po 24 kusů, podle vámi zvolené obtížnosti. Na výběr budete mít také několik typů pozadí, včetně těch s lehkými nápovědami.

[appbox appstore id972530353 oldprice=“49Kč“]

Grapple Gum

Grapple Gum zaměstnává řadu populárních herních mechanismů, což má za následek velmi poutavou zábavu. Hrajete jako malý růžový kus žvýkačky a musíte se pohybovat po plovoucích objektech, které se budou pohybovat po obrazovce. Hra obsahuje 10 úrovní s 10 šéfy, šesti zbraněmi a online žebříčky, tak utíkejte splnit své úkoly!

[appbox appstore id1168785991 oldprice=“49Kč“]

Motif.

Minimalistická logická hra, která přináší umělecké prvky do popředí. I tak by se dala popsat aplikace Motif, kde bude vaším cílem vytvořit požadovaný motiv pomocí částí, které dostanete. Musíte ale také věnovat pozornost tomu, jaká je symetrie nebo na kolik kusů je hrací plocha rozdělena. Proto se musíte pečlivě rozmyslet, kam jaký kousek dáte.

[appbox appstore id1208348913 oldprice=“49Kč“]

Retro Pixel

Jste připraveni přijmout výzvu Retro Pixel? Hra obsahuje 80 handcrafted úrovní, které jednoduše vyžadují, abyste se dostali k cílové bráně. Svůj pixel můžete ovládat pomocí jednoduchými „tapy“ na polovinu obrazovky. Emulované efekty CRT a 8-bitové soundtrackové pokračují v retro stylu hry.

[appbox appstore id1446210488 oldprice=“25Kč“]

Osteology

Studium anatomie vyžaduje dlouhé hodiny učení a zapamatování. Díky aplikaci Osteology můžete snadno a rychle dosáhnout daleko většího objemu vašich vědomostí! Najdete zde atlas a spoustu kvízů, které vám pomohou s procvičováním.

[appbox appstore id1130351296 oldprice=“25Kč“]

Crash the Comet

V této hře máte v podstatě jednoduchý úkol – ovládat kometu a udržet ji na dráze. Zpočátku se vám to bude zdát jendoduché, ale později objevíte tu pravou obtížnost. Je to velká výzva, zkusíte to?

[appbox appstore id1022762114 oldprice=“129Kč“]

iPhone fb

Dnes nejčtenější

.