Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Reminders Widget

Tato aplikace vám umožní spravovat připomínky ze stejnojmenné Apple aplikace přímo ve speciálním widgetu. Uvidíte v něm aktuální seznam úkolu, můžete vytvářet nové či upravovat ty stávající a také samozřejmě odškrtnout jejich splnění.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“59 Kč“]

ReliCam

ReliCam je alternativní aplikací pro vytváření fotek a videí. Především si díky ní můžete manuálně nastavovat zaostření, ISO či zoom. Nevýhodou je výsledný formát JPG a maximální rozlišení pouze 1920 x 1080.

[appbox appstore id1029383741 oldprice=“29 Kč“]

yourSudoku

Prostě a jednoduše Sudoku. Logická hra, ve které musíte umístit do každého políčka správné číslo od 1 do 9 tak, aby se ve stejném řádku, sloupci a čtverci neopakovalo. V yourSudoku naleznete více než 10 000 levelů, takže vám poskytne zábavu na opravdu hodně dlouho.

[appbox appstore id1351592326 oldprice=“329 Kč“]

Fortress: Destroyer

Ve hře Fortress: Destroyer si vytvoříte vlastní bojovou flotilu se kterou se postavíte námořnictvu Blackwater. Hra je popisována jako akční RPG se souboji v reálném čase. Vybírat si budete ze 3 typů lodí, které osadíte nejrůznějšími zbraněmi a vylepšíte o nejrůznější schopnosti.

[appbox appstore id834626253 oldprice=“29 Kč“]

Growing Balls

Tento titul opět patří do kategorie her na chvilkové zkrácení dlouhé chvíle. Na obrazovce se objeví několik koulí a vaším úkolem je dosáhnout hodnoty 100. Zvětšovat jednotlivé koule můžete vždy, když se jí nedotýká žádná další – v tom případě nastane konec hry.

[appbox appstore id988347138 oldprice=“29 Kč“]

Cardinal Land

Cardinal Land je relaxační puzzle hrou, ve které budete skládat nejrůznější zvířata. Čeká na vás více než 80 levelů a po splnění každého z nich si výsledný obrázek můžete zaslat na své Apple Watch a použít jej například jako obrázek na pozadí.

[appbox appstore id1063165813 oldprice=“89 Kč“]

Bring me Cakes – Fairy Puzzle

Bring me Cakes vám připomene jednu z nejznámějších dětských pohádek – Červenou Karkulku. Přímo role Karkulky se ujmeme a poneseme babičce nějaké dobroty. Hra je jakousi variací na Bombermana a Pac-Mana. V každém z více než 200 levelů máme za úkol sebrat 3 dorty pro babičku a samozřejmě se vyhnout vlkům. Jednoduché ovládání a stupňující se obtížnost slibují zábavu na mnoho hodin.

[appbox appstore id1167655230 oldprice=“89 Kč“]

appstore-update-ipad-fb

Dnes nejčtenější

.