Zavřít reklamu

V posledních dnech se objevilo spoustu predikcí jednoho z předních analytiků, Ming-Chi Kua o budoucnosti iPhonů a ani dnes tomu není jinak. Věhlasný analytik totiž ve své nové zprávě uvedl, že by měl Apple i v příštím roce představit hned tři iPhony – 5.8″ a 6.5″ modely s OLED displejem a jeden 6.1″ model s displejem LCD. Pokud jste tedy doufali v příchod iPhonu SE2, máte nejspíš smůlu. Kuovy zdroje totiž o příchodu tohoto modelu podle všeho nevědí nic.

Takto vypadají letošní vlajkové lodě od Applu:

O nové generaci iPhonů se už díky pár únikům několik zajímavých informací ví, avšak nyní je to poprvé, co se dozvídáme jejich počet a úhlopříčky. Víme ale už například to, že o čipsety pro budoucí iPhony se postará opět TSMC, který je exkluzivním dodavatelem Applu již od čipsetu A10. Spekuluje se i o příchodu druhé generace TrueDepth kamery či trojitém fotoaparátu na zádech iPhonu, díky kterému by měl telefon zvládat daleko lepší fotografie i za horších světelných podmínek.

Jelikož jsme se však nedávno dočkali teprve představení iPhonů pro letošní rok, přičemž jeden z představených modelů ještě není ani na pultech obchodů, budeme si muset na přesnější informace o modelech budoucích ještě pár týdnů či měsíců počkat. Hlavní vlna úniků se pak jako již tradičně spustí v průběhu příštího léta.

iphones_2018_fb

Dnes nejčtenější

.