Zavřít reklamu

Amerika je často označována za zemi neomezených možností, což čas od času události v ní dokonale potvrzují. Skvělým příkladem může být včerejší setkání uznávaného rappera Kanye Westa s hlavou USA, Donaldem Trumpem. Pokud byste totiž čekali, že se bude jednat o formální schůzku na patřičné úrovni, šeredně byste se spletli. 

Kanye navštívil Trumpa přímo v jeho oválné pracovně a hovořil s ním před zraky mnoha novinářů. Právě z jejich vzájemné komunikace se ale stal skutečně pořádný bizár. Kanye totiž mluvil s Trumpem i o Applu, který má evidentně v lásce, a navrhl mu například to, aby své letadlo Air Force One nahradil právě něčím z dílny jablečného giganta. V jednu chvíli dokonce vytáhl rapper z kapsy  iPhone X či XS, odemkl ho sofistikovaným kódem 0-0-0-0-0-0 a Trumpovi začal ukazovat koncept letadla iPlane, které by mohlo vzdušný koráb nejmocnějšího muže na planetě nahradit. To však alespoň podle snímků vykolejilo i samotného Trumpa, který se snažil do své role dostat vtipkováním s novináři. 

Po svém vystoupení v Bílém domě směřovaly kroky Westa do Apple Storu v Georgetownu, kde se vyfotil se svými fanoušky, poté vylezl na jeden ze stolů s vystavenými produkty a k zákazníkům pronesl pár slov směřovaných k jak jinak než skvělé Americe a svému blížícímu se albu, které nahrával i v Africe. 

Zdají se vám podobné excesy neuvěřitelné? Nedivím se. I za velkou louží totiž Westovo chování mnohé šokovalo a ten je tak kvůli tomu žhavým tématem. Alespoň se tu však znovu potvrzuje začátek první věty z úvodního odstavce. Kde jinde byste totiž na podobný bizár narazili? 

west trump fb

Dnes nejčtenější

.