Zavřít reklamu

Prezident Spojených států amerických, Donald Trump, se včera sešel s celkem 18 řediteli největších amerických technologických společností. Na zasedání tak nechyběli lidé z Adobe, Googlu, Intelu, Microsoftu, Oraclu, Qualcommu, Amazonu a pochopitelně ani CEO Applu Tim Cook. Ten například Trumpovi navrhl, aby na amerických základních školách zavedl povinnou výuku programování, o čemž si můžete přečíst více v našem včerejším článku.

U kulatého stolu se projednávaly i různé možnosti vylepšení informačních technologií, které vláda používá. Úřady totiž aktualizují systémy poměrně složitě, a tak je spousta z nich v dnešní době již zastaralá. Ředitelé technologických společností tak měli navrhnout nová řešení, která by mohla vláda přijmout. Obličej Tima Cooka byl ale během jednání stále zamračenější, až se nakonec jeho výraz zkroutil do takové grimasy, že na jeho účet nyní na Twitteru vznikají od uživatelů různé vtípky. Pojďme si ukázat ty nejpovedenější.

Obličej Tima Cooka na Trumpovo velkém technologickém zasedání mluví za vše, píše Gubbe:

 „Tim Cook poslouchá Trumpa: klasický případ, kdy fotografie je lepší než tisíc slov…“, dost možná pravdivě vtipkuje federico I ronchetti

„Nepopsatelný výraz Tima Cooka na setkání s Trumpem“, píše LEFEVRE.

Tim Cook byl na setkání s Trumpem. Předmět: Modernizace IT vlády. Obličej mluví za vše: ‚diskety?!'“, tipuje historku One More Thing.

„Když je Siri offline a vy potřebujete pomoc“, vtipkuje Neel Sal.

https://twitter.com/NeelS7/status/876987517555228672

 

Dnes nejčtenější

.