Zavřít reklamu

Kanye WestAmerický rapper Kanye West je v souvislosti s Applem spojen dlouhodobě. Již dříve řekl, že jeho album nikdy nebude na Apple Music. Také je potvrzeno, že pro zařízení s operačním systémem iOS vydá svou vlastní hru. Nyní byl West přistihnut, jak stahuje nelegální kopii pluginu Serum pro hudební software Logic Pro. Hodnota pluginu je téměř 200$, které se snažil Kanye ušetřit. Vložil na Twitter fotku, na které poslouchá na YouTube skladbu, producent elektronické hudby Deadmau5 si však všiml karet v Safari, které ukazují že Kanye byl nejenom na stránkách The Pirate Bay. Celé situaci se dá také říkat „za málo peněz hodně muziky.“

Serum je syntezátor, který je velice populární mezi producenty, kteří vytváří elektronickou a hip-hopovou hudbu. K dispozici je jako VST plugin, tudíž ho mohou využívat hudební aplikace jako je již zmiňovaný Logic Pro X, ProTools nebo FL Studio. Vyvinula ho společnost XferRecords která by eventuálně mohla Kanyeho zažalovat.

kanye-tweet-screenshot

Kanye může celou situaci okomentovat tak, že to není jeho počítač. Kayne na situaci zareagoval několika krátkými „údery“ na Deadmou5e. Vypadá to, že Deadmou5 i Kanye West mají na svém žebříčku nepřátel další osobu.

screen-shot-2016-03-02-at-1-46-24-pm
kanye-west-serum-tweet

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.