Zavřít reklamu

Len nedávno sme sa oboznámili s fantastickou správou, ktorá pojednávala o príchode titulu Life is Strange: Before the Storm na platformu macOS. Ak sa radíte medzi fanúšikov tohoto dobrodružného univerza, určite vašej pozornosti neunikla skutočnosť momentálneho príchodu jednotlivých epizód hry Life is Strange 2. Titul, o ktorý sa znova postarali vývojári z DONTNOD Entertainment v kooperácii so Square Enix je podľa prvých reakcií doteraz najlepšou adaptáciou. Určite vás preto neprekvapí, že už budúci rok sa ho dočkáme aj na obrazovkách našich Macov. Samozrejme, v porovnaní s PC alebo hernými konzolami Xbox One a PS4 je príchod o niečo oneskorený, no v prípade macOS sa takpovediac jedná o štandardný postup.

O adaptáciu na jablčnú platformu sa znova postará britské vydavateľstvo Feral Interactive, ktoré má na svedomí nejeden kvalitný titul pre macOS. Záhadou však je, či sa na Macoch oficiálne objaví aj nedávny doplnok série vo forme The Awesome Adventures of Captain Spirit, ktorý patrí do univerza Life is Strange. Druhé pokračovanie oceňovanej adventúry nám priblíži príbeh dvoch bratov Seana a Daniela Diazovcov, ktorí sú nútení opustiť svoj domov v meste Seattle a utiecť do Mexika. Počas tejto cesty sa hlavné postavy stretnú s nejednou nástrahou, ktorá ovplyvní nielen smer príbehu ale aj jeho samotný koniec. Life is Strange 2 nám prinesie všetko to, vďaka čomu sme si pôvodné hry zamilovali.

V hre nebude chýbať atmosférický soundtrack, sympatické animované spracovanie a hlavne premyslený systém rozhodnutí, krokov a následkov, ktorý robí z hry Life is Strange komplexný príbehový zážitok. Bližšie informácie, ktoré by odhaľovali konkrétny dátum príchodu hry na platformu macOS zatiaľ nie sú k dispozícii, no podľa našich odhadov sa dočkáme podobného scenára ako v prípade predchádzajúcich dvoch hier. Life is Strange 2 tak môžeme očakávať niekedy v priebehu septembra/září roku 2019. Do tej doby si môžete hru vychutnať na ostatných dostupných platformách, poprípade si zopakovať celý príbeh z pôvodnej hry Life is Strange a Life is Strange: Before the Storm.

Life

Dnes nejčtenější

.