Zavřít reklamu

Se hrami na macOS se v poslední době roztrhl pytel. Po strategii Total War či bojovce Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration totiž oznámilo vydavatelství Feral, které právě tyto hry na macOS a Linux vydává, že se v brzké době dočkáme další zajímavé hry – Life is Strange: Before the Storm.

Life is Strange: Before the Storm je dobrodružná hra, která vám vypráví určitý příběh a je záleží hlavně na vás, jak se bude vyvíjet dál. Jelikož však nechceme dělat žádné spoilery, prozradíme jen to, že je hra celosvětově velmi oblíbená a vychvalována do nebes jak za skvělé dialogy, tak i za práci s hudbou či charakter jednotlivých postav. Mnoho jejich hráčů dokonce uvádí, že se při jejím hraní v určitých situacích rozbrečelo, což jen svědčí o tom, jak kvalitně dokáže hra vtáhnout hráče do děje. Na krátký trailer se ostatně podívejte sami.

Jak je u Feralu obvyklé, krom oznámení hry nic víc neprozradil. V tuto chvíli tak nevíme, kdy přesně se na hru můžeme těšit, jaké systémové požadavky bude mít či kolik bude stát. Jediné, čím se Feral pochlubil, byla bonusová epizoda, která bude součástí Deluxe verze, která krom ní přinese i další bonusový obsah.

Life is Strange: Before the Storm je druhým dílem této série, který se budou moci hráči na macOS zahrát. Původní Life is Strenge totiž vyšel na macOS již v létě roku 2016. Na iOS si pak můžeme tuto hru zahrát od loňského prosince. Zajímavé je, že se tato hra stala jednou z prvních aplikací, která šla v iOS App Store předobjednat.

life is strange

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.