Zavřít reklamu

Na Macoch si môžeme zahrať čoraz viac kvalitných titulov, ktoré bolo pred časom možné vidieť iba na obrazovkách Windows PC alebo herných konzol. Vďaka Feral Interactive, ktorí sa pravidelne zasluhujú o prínos AAA titulov na jablčné počítače, sa môžeme tešiť na ďalšiu vynikajúcu hru. Po nedávnej optimalizácii hry LEGO Marvel Superheroes alebo výročnej edície Rise of the Tomb Raider na nás Feral vytasil ďalší počin z dielne štúdia Square Enix. Na Macoch si už čoskoro vychutnáme oceňovanú hru Life is Strange: Before the Storm. Titul predstavuje doplnok originálnej hry Life is Strange, ktorá si okrem ceny BAFTA vyslúžila priazeň fanúšikovskej aj kritickej komunity.

Pokiaľ ste už mali možnosť si tento počin zahrať, určite mi dáte za pravdu, že existuje len málo príbehov, ktoré vedia upútať rovnako ako Life is Strange. Dychberúci dej v kooperácii s famóznym soundtrackom a premysleným spracovaním robí z hry dokonalý herný zážitok. Príbeh hlavných protagonistiek Chloe Price a Rachel Amber sa odvíja na základe vašich rozhodnutí, pričom práve vaše kroky určia ako sa hra skončí. Life is Strange je presne ten typ hry, ktorá si vás okamžite získa a nepustí až do samého konca. Podtitul Before the Storm pozostáva z troch epizód, ktoré budú dostupné v jednom kompletnom balíčku za celkom sympatickú cenu. Dostupná bude aj verzia Deluxe, ktorá okrem spomínaných epizód ponúkne všetok dodatkový obsah a taktiež štvrtú bonusovú epizódu s názvom „Farewell“. Cenovka sa v prípade vyššej verzie hry vyšplhala na 24,82 €, čo vzhľadom na komplexný zážitok nie je až tak obrovská suma.

Life is Strange: Before the Storm príde na MacOS už 13. septembra/září. Tento krok prišiel práve vhod, nakoľko už čoskoro vychádza pokračovanie v podobe Life is Strange 2. Vy si tak môžete pokojne zrekapitulovať všetky udalosti, ktoré sa v hre odohrali ako v pôvodnej hre, tak aj v Before the Storm. Nižšie nájdete zoznam podporovaných macov, na ktorých si môžete chystaný počin zahrať.

Hra bude dostupná pre:

  • Mac Mini 2014 a novší
  • 13″ MacBook Pro 2013 a novší
  • 15″ MacBook Pro 2012 with s 1GB grafickou kartou a novší
    • (Modely z roku 2015 s AMD 370X nie sú podporované)
  • 21.5″ iMac 2013 a novší
  • 27″ iMac 2013 a novší
    • (Podporované sú aj modely z roku 2012 s kartami Nvidia 675 alebo Nvidia 680)
  • 27″ iMac Pro 2017
  • Mac Pro 2013 a novší

Life

Dnes nejčtenější

.